coś mi się wydaje że ten zamiennik jest identyczny z oryginałem......
coś mi się wydaje że ten zamiennik jest identyczny z oryginałem......
Czysta pieńdziesiątka + siakieś szkiełka.....+ LowePro Nova 1AW + Velbon DF50 + całkowity brak czasu + coś tam jeszcze
nie wiem, nie mialem w rekach ale czytajac niektore opinie powaznie bym sie zastanawialZamieszczone przez VANT
![]()
Zamieszczone przez bundy
moze i maja ale tego raczej nie stwierdzimy..jak dla mnie to wole wydac nawet ciut wiecej i miec oryginał (kwestia gwarancji itp) niz ryzykowac..poza tym jakosc wykonania tez sie liczy ale znow - o zywotnosci przyciskow itp. dowiemy sie dopiero jak sie zaczna psuc:wink: ..Zamieszczone przez Raff
ja uwazam, ze lepiej kupic grip Canona ale to tylko moja subiektywna opinia..
No wlasnie poczekamy z pol roku to sie okarze, innej motody nie ma.... jak dla mnie. A kto chce byc beta-testerem ten bedzieZamieszczone przez Kubak82
i chwala mu za to
![]()
podpis...
Wystarczy odkręcić parę śrubek i popatrzeć na elektronikę. Może tam siedzi identyczna płytka jak w Canonach?Zamieszczone przez Kubak82
650D, T 12-24 4.0, S 30 1.4, S 18-35 1.8, C 70-210 3.5-4.5, C 50 2.5 macro, M42: Praktica LLC, Jupiter 9, Pentacon 135 2.8, Orestegor 300 4.0
moze, ale po pierwsze nie mam "wersji chinskiej" a po drugie nawet gdybym mial, to sam widok plytki z ukladem nic mi nie powie:wink: ..typowy humanista ze mnie i "na oko" tego na pewno nie ocenieZamieszczone przez piast9
..
natomiast dobrze by bylo gdyby gripy nie roznily sie niczym poza kewstia solidnosci wykonania (np. ta odchodzaca guma o ktorej pisal Raff)..wtedy wiadomo by bylo na czym sie oszczedza..a tak nie wiadomo "co w trawie/plytce piszczy:wink:"![]()