Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 22 z 22

Wątek: Głowica (pistoletowa) Manfrotto GRIP ACTION 222

Uzależniony
    Miasto
    fafa

Domyślnie

mam 322 - bardzo polecam. tylko poziom - ten tryb joystiskowy to porażka przy cięższym zestawie. na 322 spokojnie stawiałem Mamiyę RB67 z tele, a ważyło toto... sporo. teraz stawiam inne rzeczy, ale - głowica super. razem z 055PROB dla mnie genialny zestaw. poza wagą*rzecz jasna. i coraz częściej patrzę w stronę tych nowych statywów. czasem te 2kg mniej rzutuje (w górach).
    gra i buczy bebop

Początki nałogu Awatar czeczot
    Miasto
    3miasto

Domyślnie

322 ma wg mnie jedną wadę. Wyszła ostatnio w plenerze na pochyłym terenie. Jeżeli nie ustawimy statywu tak że jest w pionie to nie nadrobimy tego tą głowicą, jej praktycznie nie da się pochylić w prawo, oczywiście w lewo nie ma problemu. Mam jeszcze 329 którą chciałem sprzedać i tutaj bez problemu przy nie idealnie prosto stojącym statywie to nadrabiałem. Oczywiście to wychodzi głównie przy ustawianiu statywu na mocno nie regularnym i/lub pochyłym terenie gdzie ustawianie go w pionie za pomocą długości nóg jest mocno skomplikowane! Osoby chodzące w góry lub trudny teren powinny to sobie przetestować przed zakupem tej głowicy.

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123

Uprawnienia umieszczania postów