Pokaż wyniki od 1 do 10 z 65

Wątek: Czy warto zmieniać obiektyw?

Mieszany widok

Dopiero zaczyna

Domyślnie Odp: Czy warto zmieniać obiektyw?

A sa takie odpowiednie statywy do tego czego szukam? Bo problem pojawia sie taki, ze z tych co ogladalem plecakow, sa same ograniczajace sie tylko do miejsca na sprzet i dokumenty.. A ja bym interesowal sie takim, ktory ma miejsce na tyle, ze da sie spokojnie wepchnac 2l wode, kanapki i np jakis sweterek poza sprzetem , a takich chyba juz nie ma? Co do statywu to mam taki fajny kompaktowy hama traveler pro xD, takie mage g.... , ale mimo wszystko fajny i mocny, poniewaz przy nawet takim dosyc mocnym wietrze trzyma sie

Pełne uzależnienie Awatar GalaktycznyMuczaczo
    Miasto
    London

Cytat Zamieszczone przez Drakoniq Zobacz posta
    A sa takie odpowiednie statywy do tego czego szukam? Bo problem pojawia sie taki, ze z tych co ogladalem plecakow, sa same ograniczajace sie tylko do miejsca na sprzet i dokumenty.. A ja bym interesowal sie takim, ktory ma miejsce na tyle, ze da sie spokojnie wepchnac 2l wode, kanapki i np jakis sweterek poza sprzetem , a takich chyba juz nie ma? Co do statywu to mam taki fajny kompaktowy hama traveler pro xD, takie mage g.... , ale mimo wszystko fajny i mocny, poniewaz przy nawet takim dosyc mocnym wietrze trzyma sie
    Lowepro rover pro aw
    Masz pytania, nie chcesz zaśmiecać forum, pisz na priv chętnie ci pomogę.

Pełne uzależnienie
    Miasto

Cytat Zamieszczone przez Drakoniq Zobacz posta
    Bo problem pojawia sie taki, ze z tych co ogladalem plecakow, sa same ograniczajace sie tylko do miejsca na sprzet i dokumenty.. A ja bym interesowal sie takim, ktory ma miejsce na tyle, ze da sie spokojnie wepchnac 2l wode, kanapki i np jakis sweterek poza sprzetem , a takich chyba juz nie ma?
    Lowepro | Find the best camera bag with Lowepro Bagfinder

Dopiero zaczyna

Ja raczej kupie sobie cos za rok w okolicach 3 tys , i kupic sobie cos w stylu canona 24-105 f/4L, albo sigma 17-50 a do tego cos jeszcze

Uprawnienia umieszczania postów