Strona 7 z 7 PierwszyPierwszy ... 567
Pokaż wyniki od 61 do 65 z 65

Wątek: Czy warto zmieniać obiektyw?

Pełne uzależnienie Awatar GalaktycznyMuczaczo
    Miasto
    London

Domyślnie Odp: Czy warto zmieniać obiektyw?

Cytat Zamieszczone przez Drakoniq Zobacz posta
    Wiem wiem xDD, oj tam, ale prawda jest taka, ze czesto nawet nie wiedzac potrafi wyjsc 1 na 550 zdj i tez jest spoko , np ogladajac od wujka zdj z wakacji duzo bylo moim zdaniem naprawde dobrych, a on robil zdj po prostu tak sobie, bo chcial miec zdj z wakacji xD... Fotografia cyfrowa daje duze mozliwosci D.
    okreslenie ciocia na urodzinach mialem na mysli focenie bez przywiązywania uwagi do tego co sie robi, od tak do folderu i nic wiecej, to ze wyjdzie czy nie to juz inna sprawa. tutaj chyba jestes i inwestujesz w sprzet po to aby miec lepsze zdjęcia, swiadomie i otrzymywać lepsze obrazki za kazdym razem gdy wyjdzies focic

A co do plecakow tak poszukalem, ale wlasnie znajduje mi takie, ze jak zdj ogladam to mam wrazenie, ze co najwyzej poza obiektywami moglbym ze soba wziac dokumenty, a nawet za malo miejsca by bylo na tablet.. A mi chodzi wlasnie, zeby ta druga kieszen byla bardziej pojemna , a tak poza tym chcialbym dac maks 250 xD, a nie 1000 cos
    Ja bym chciał żeby w Polsce było dobrze, żeby klienci płacili mi więcej a pogoda była bardziej słoneczna na wyspach. Pewnych rzeczy nie zmienisz i jezeli chcesz dobry fotograficzny plecak z miejscem na dodatkowe rzeczy osobite to płacisz. uwierz mi lowepro ma cos dla ciebie i jak poszukasz to znajdziesz bo ja juz mam go pod linkiem, ale mimo wszsytko widzialem go juz setki razy i jest to kiszka.
    Masz pytania, nie chcesz zaśmiecać forum, pisz na priv chętnie ci pomogę.

Dopiero zaczyna

A co myslicie o tym ? "Manfrotto Advanced Active I" na zdj i filmiku ladnie sie prezentuje , ogolnie wiem ze manfrotto robilo dobre statywy, ale czy plecaki tez xD? Ogolnie zobacze tez te drozsze , ale az tak mi na tym, zeby byl az taki super to nie zalezy, bo w tej chwili, do puki nie skoncze studiow i nie wyjade do DE, to i tak podroze gdzies w miejsca, gdzie moga byc trudne warunki na razie odpada :c..

Pełne uzależnienie Awatar zdebik
    Miasto
    Londyn

ogolnie wiem ze manfrotto robilo dobre statywy, ale czy plecaki tez xD? Ogolnie zobacze tez te drozsze
    Tu zdania sa podzielone, sam uzywam 055 starszej wersji w carbonie i nie narzekam. Ale jak widze chyba gitzo czy giotos kumpla (nie pamietam co tam ma, ale tanie tez nie bylo)... 12kg udzwigu chyba - mozna sie zastanowic czy nie ma lepszych

Ja swoj wybralem, bo chcialem miec mozliwosc ustawienia aparatu tuz nad ziemia. Wiec jak widzisz musisz wiedziec co chesz. Stojaki na lamp tez mam od wlochow, tu akurat podobal mi sie pomysl laczenia ich razem i kompaktowosc.

Plecak tez mam manfrotto 50 pro, znowu wiedzialem co chcialem i to mam. Ogolnie zastanow sie czego Ci potrzeba i ogien. Sklepy, macanie recenzje. Tu nikt nie da Ci gotowca na wszystko.

Dopiero zaczyna Awatar max5

"Gdybym nie chcial miec wymiennej optyki to bym sobie bezlusterkowca kupil"

a to takie są ???

Pełne uzależnienie

A co myslicie o tym ? "Manfrotto Advanced Active I" na zdj i filmiku ladnie sie prezentuje , ogolnie wiem ze manfrotto robilo dobre statywy, ale czy plecaki tez xD? Ogolnie zobacze tez te drozsze , ale az tak mi na tym, zeby byl az taki super to nie zalezy, bo w tej chwili, do puki nie skoncze studiow i nie wyjade do DE, to i tak podroze gdzies w miejsca, gdzie moga byc trudne warunki na razie odpada :c..
    manfrotto wykupiło katę, a kata robiła dobre plecaki (wiem bo mam) ale gdybym teraz kupował plecak to raczej kupiłbym think tanka
    Jestem szumofobem
    S50/1.4A. Mam ostrego kundla.
    Używam Lee: BS, LS, Lee Landscape Polarizer 105mm, .6, .9 soft i hard, holder 2 sloty + pierścień

Strona 7 z 7 PierwszyPierwszy ... 567

Uprawnienia umieszczania postów