Pokaż wyniki od 1 do 10 z 65

Wątek: Czy warto zmieniać obiektyw?

Mieszany widok

Dopiero zaczyna

Domyślnie Odp: Czy warto zmieniać obiektyw?

A co myslicie o tym ? "Manfrotto Advanced Active I" na zdj i filmiku ladnie sie prezentuje , ogolnie wiem ze manfrotto robilo dobre statywy, ale czy plecaki tez xD? Ogolnie zobacze tez te drozsze , ale az tak mi na tym, zeby byl az taki super to nie zalezy, bo w tej chwili, do puki nie skoncze studiow i nie wyjade do DE, to i tak podroze gdzies w miejsca, gdzie moga byc trudne warunki na razie odpada :c..

Pełne uzależnienie Awatar zdebik
    Miasto
    Londyn

Cytat Zamieszczone przez Drakoniq Zobacz posta
    ogolnie wiem ze manfrotto robilo dobre statywy, ale czy plecaki tez xD? Ogolnie zobacze tez te drozsze
    Tu zdania sa podzielone, sam uzywam 055 starszej wersji w carbonie i nie narzekam. Ale jak widze chyba gitzo czy giotos kumpla (nie pamietam co tam ma, ale tanie tez nie bylo)... 12kg udzwigu chyba - mozna sie zastanowic czy nie ma lepszych

Ja swoj wybralem, bo chcialem miec mozliwosc ustawienia aparatu tuz nad ziemia. Wiec jak widzisz musisz wiedziec co chesz. Stojaki na lamp tez mam od wlochow, tu akurat podobal mi sie pomysl laczenia ich razem i kompaktowosc.

Plecak tez mam manfrotto 50 pro, znowu wiedzialem co chcialem i to mam. Ogolnie zastanow sie czego Ci potrzeba i ogien. Sklepy, macanie recenzje. Tu nikt nie da Ci gotowca na wszystko.

Pełne uzależnienie

Cytat Zamieszczone przez Drakoniq Zobacz posta
    A co myslicie o tym ? "Manfrotto Advanced Active I" na zdj i filmiku ladnie sie prezentuje , ogolnie wiem ze manfrotto robilo dobre statywy, ale czy plecaki tez xD? Ogolnie zobacze tez te drozsze , ale az tak mi na tym, zeby byl az taki super to nie zalezy, bo w tej chwili, do puki nie skoncze studiow i nie wyjade do DE, to i tak podroze gdzies w miejsca, gdzie moga byc trudne warunki na razie odpada :c..
    manfrotto wykupiło katę, a kata robiła dobre plecaki (wiem bo mam) ale gdybym teraz kupował plecak to raczej kupiłbym think tanka
    Jestem szumofobem
    S50/1.4A. Mam ostrego kundla.
    Używam Lee: BS, LS, Lee Landscape Polarizer 105mm, .6, .9 soft i hard, holder 2 sloty + pierścień

Uprawnienia umieszczania postów