Cytat Zamieszczone przez Drakoniq Zobacz posta
Wiem wiem xDD, oj tam, ale prawda jest taka, ze czesto nawet nie wiedzac potrafi wyjsc 1 na 550 zdj i tez jest spoko , np ogladajac od wujka zdj z wakacji duzo bylo moim zdaniem naprawde dobrych, a on robil zdj po prostu tak sobie, bo chcial miec zdj z wakacji xD... Fotografia cyfrowa daje duze mozliwosci D.
okreslenie ciocia na urodzinach mialem na mysli focenie bez przywiązywania uwagi do tego co sie robi, od tak do folderu i nic wiecej, to ze wyjdzie czy nie to juz inna sprawa. tutaj chyba jestes i inwestujesz w sprzet po to aby miec lepsze zdjęcia, swiadomie i otrzymywać lepsze obrazki za kazdym razem gdy wyjdzies focic

Cytat Zamieszczone przez Drakoniq Zobacz posta
A co do plecakow tak poszukalem, ale wlasnie znajduje mi takie, ze jak zdj ogladam to mam wrazenie, ze co najwyzej poza obiektywami moglbym ze soba wziac dokumenty, a nawet za malo miejsca by bylo na tablet.. A mi chodzi wlasnie, zeby ta druga kieszen byla bardziej pojemna , a tak poza tym chcialbym dac maks 250 xD, a nie 1000 cos
Ja bym chciał żeby w Polsce było dobrze, żeby klienci płacili mi więcej a pogoda była bardziej słoneczna na wyspach. Pewnych rzeczy nie zmienisz i jezeli chcesz dobry fotograficzny plecak z miejscem na dodatkowe rzeczy osobite to płacisz. uwierz mi lowepro ma cos dla ciebie i jak poszukasz to znajdziesz bo ja juz mam go pod linkiem, ale mimo wszsytko widzialem go juz setki razy i jest to kiszka.