Pokaż wyniki od 1 do 10 z 65

Wątek: Czy warto zmieniać obiektyw?

Mieszany widok

Dopiero zaczyna

Domyślnie Odp: Czy warto zmieniać obiektyw?

Ok dzieki , a macie jeszcze jakis typowo pol na pol? Bo te sa glownie niestety albo stety fotograficzne :c, a mi chodzi o taki, w ktorym spokojnie da sie pomiescic duzej wielkosci picie, kanapki i np sweterek . Ogolnie mam jeszcze jedno pytanko, lepiej wymieniac i kolekcjonowac obiektywy, czy najpierw wymienic 600d na cos lepszego?

Pełne uzależnienie Awatar GalaktycznyMuczaczo
    Miasto
    London

Domyślnie Odp: Czy warto zmieniać obiektyw?

Cytat Zamieszczone przez Drakoniq Zobacz posta
    Ok dzieki , a macie jeszcze jakis typowo pol na pol? Bo te sa glownie niestety albo stety fotograficzne :c, a mi chodzi o taki, w ktorym spokojnie da sie pomiescic duzej wielkosci picie, kanapki i np sweterek . Ogolnie mam jeszcze jedno pytanko, lepiej wymieniac i kolekcjonowac obiektywy, czy najpierw wymienic 600d na cos lepszego?
    ale czy ty wogóle czytaleś te dwa posty, mój to link do plecaka drugi to wyszukiwarka w której sam określasz co chcesz, znalazłem dość spory wybór uzywając drugiego linku i naprawde jest z czego wybierać ale gdybyś tam zajrzał chociaż a nie czekał tylko na linki do allegro i nazwy to byś znalazł to czego szukasz. Nie chce nic mówić ale wiesz w fotografii chodzi o to ze musisz ty być pro aktywny a nie czekać na wszystko, sam sie kształcić i szukać rozwiazań bo potem kończysz z masą niepotrzebnych akcesoriów i robisz zdjęcia jak ciocia na urodzinach...
    Masz pytania, nie chcesz zaśmiecać forum, pisz na priv chętnie ci pomogę.

Uprawnienia umieszczania postów