Z tych pokazanych , tylko nr jest wartościowe.Tylko zastanawiam się , dlaczego te drzewa w dali są wszystkie pochylone w lewo.
Twoje początki są takie jak wielu, robisz zdjęcia o małej, wręcz żadnej wartości "artystycznej" jeśli mogę tak to nazwać.Ale nie ma co się załamywać.Większość z nas tak zaczynała.Pracuj nad kadrem,światłem.A najważniejszy to temat zdjęcia.Bo co tu robi np jakaś pszczółka na kwiatku jabłoni chyba, w dodatku z jakąś biegnącą w poprzek cienką linią ?Jeśli chcesz pokazać jakiś fajny układ kropel rosy to nie rób kadru z góry,a jeśli takowego nie da rady zrobić z różnych powodów, odpuść sobie taki pstryk -szkoda nabijać sobie przebieg aparatu.Przed każdym zdjęciem pomyśl co chcesz osiągnąć.To właśnie jest efekt ery aparatów gdzie każdy pstryk nic nie kosztuje.Bo jakbyś miała film na 36 klatek, to szanowała byś każde naciśnięcie migawki.
Mam tylko nadzieję że moje uwagi zmotywują Cię do nauki,by każdy kadr który wyjdzie spod Twej ręki był kadrem poprawnym a może nawet -nietuzinkowym, czego życzę.
pozdrawiam