Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 23 z 23

Wątek: Fotografia mody

Dopiero zaczyna Awatar vik
    Miasto
    Legnica

Domyślnie Odp: Fotografia mody

Uśmiałam się

Pełne uzależnienie Awatar pan.kolega

Cytat Zamieszczone przez melek Zobacz posta
    Mam jeszcze do Ciebie pytanie. Bo widzę, że się orientujesz. Czy marki, modowe zapłaciłyby duże pieniądze za sesje reklamową w Internecie? (pokazywanie sesji w sieci). Mój interes opierać będzie się tylko i wyłącznie na sesjach zdjęciowych w sieci. Mam dobrą koncepcję na biznes. Jednak obawiam się czy jakaś marka modowa byłaby chętna na zakup takiej reklamy w sieci.
    Oczywiście, że byłaby. Tylko nie będzia taka marka modowa czytać opisów i obiecanek od nie wiadomo kogo.
    Jeśli masz w tej chwili strony, które odwiedzaja setki tysięcy albo miliony ludzi zainteresowanych takim towarem i faktycznie klikajacych w takie reklamy, to masz całkiem spore szanse.

Po prostu najpierw stwórz takie strony, potem zainteresuj nimi kogokolwiek, żebyś miał czym się pochwalić, bo tak na sucho żadna znana marka nie zmarnuje 3 sekund na słuchanie Twoich zeznań, niestety.
    I don't always shoot wide angle zooms, but when I do, I prefer the 16-35 f/4 IS.

Uzależniony
    Miasto
    TWOJA STARA

a tak wgl to branża "modowa" nie jest dosyć szczelna i hermetyczna? trudno jest wyobrazić sobie scenariusz "nieznanego fotografa kopciuszka", który podbije branżę lub jej część. ja bym się wkręcał jako pomocnik przy sesjach u kogoś innego, kto siedzi już w tym interesie, poznał warunki i dopiero później startował, no ale ja nie jestem trolem.
    ebe ebe

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123

Uprawnienia umieszczania postów