-
-
-
Pełne uzależnienie
nr konta w wersji testowej lepiej nie :-), natomist mozna by bylo zrobic liste kto juz zlozyl zamowienie (sam nick) zeby zainteresowany wiedzial ze jest na liscie ;-)
-
Pełne uzależnienie
-
Pełne uzależnienie
Dwa zamowienia dla tej samej osoby nie przejda (chyba ze sie ktos pomyli dwa razy). Jak ktos chce sprawdzic czy juz zamowil wystarczy wpisac swoj nick i kliknac wyslij. Wszystko pisze
-
-
Pełne uzależnienie
Pomysl z edycja zamowien nie przeszedl u Diodaka. Ma to zapobiec wycofywaniu sie w ostatniej chwili. Poza mozliwoscia edycji numer zamowienia nie jest do niczego potrzebny. Jest nas na tyle malo, ze mozna latwo znalezc po ID (niepowtarzalnym) czy numerze uzytkownika z forum.
Zamawianie wszystkiego nie jest obowiazkowe. Wystarczy "cos jedno".
Aha. Wprowadzone sa ograniczenia maksymalnej liczby przedmiotow na jedno zamowienie. Przy czym na tyle wysokie ze i tak przekraczaja sporo to co bylo w poprzednich turach.
-
Pełne uzależnienie
Btw.
Na pierwszej stronie w miejscu gdzie pokazuje sie suma zamowienia jest bug. Jak dojedziecie do limitu (9 id, 9 lancuszkow, 15 smyczy) badz go przekroczycie wpisujac duze liczby w polu z wynikiem zostaje nieodpowiednia suma. Java ssie jak widac
Nie mam do niej nerwow i nie chce mi sie tego poprawiac. Jak ktos wie czemu tak sie dzieje i pokaze blad to poprawie, ale nie mam czasu tego szukac teraz...
Na drugiej stronie jest to liczone na nowo poprawnie wiec nie ma problemu z tym ze komus wyjdzie wiecej niz powinien zaplacic.
-
Pełne uzależnienie
-
Pełne uzależnienie
-
Pełne uzależnienie
jak dla mnie ok
poza tym co pisze muflon - trzeba wziąć pod uwagę
podoba mi się liczniczek ile zostało do mońca
jest jakaś nadzieja na smyczkę w wakacje
Uprawnienia umieszczania postów