Strona 9 z 10 PierwszyPierwszy ... 78910 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 81 do 90 z 96

Wątek: Identyfikatory i smycze - kolejna tura zapisow - test formularza...

Domyślnie

ja jeszcze w kwestii braku potwiedzenia emailem "bo nie"... trzeba w takim razie zapamietac kwote do przelania na konto ewentualnie zapisac na karteluszce... a karteluszki, przynajmniej w moim przypadku lubia zmieniac miejsce przebywania na nieznane
    Wiem, ze sie czepiam... ale to taka niedogodnosc, ktora dla mnie (dla innych kto wie) moze sprawic problem

Uzależniony Awatar bundy
    Miasto
    Zawiercie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez muflon
    Eee tam, hologramy... Karty chipowe, a do tego jakies miedzymordze ktore pozwalaloby przy ich pomocy logowac sie na forum! O, to jest pomysl Kuchatek, co Ty na to?
    Byłoby to miłe :-) Ale może od razu w tym chipie zintegrować kartę bankomatową, Cyfry+/Polsatu Cyfrowego, kartę Orlen Vitay i kartę rabatową do Media Marktu :-)

A tak w ogóle, to ID na plastiku nawet z chipem to przeżytek - najlepiej wszczepić wszystkim takie ID pod skórę z funkcją automatycznej lokalizacji na plenerach :-)
    1, czarne i białe szkiełka + worek gratów... ale chyba i tak nie umiem robić zdjęć...

Pełne uzależnienie Awatar Jac
    Miasto
    W-wa/Bielany

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez moriquendi
    ja jeszcze w kwestii braku potwiedzenia emailem "bo nie"... trzeba w takim razie zapamietac kwote do przelania na konto ewentualnie zapisac na karteluszce... a karteluszki, przynajmniej w moim przypadku lubia zmieniac miejsce przebywania na nieznane
    Wiem, ze sie czepiam... ale to taka niedogodnosc, ktora dla mnie (dla innych kto wie) moze sprawic problem
    no to jak sam sobie nie przypilnujesz, to juz twoj problem ;-) albo ci zalezy albo nie...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Jac
    no to jak sam sobie nie przypilnujesz, to juz twoj problem ;-) albo ci zalezy albo nie...
    no tak, wiem ... ale jak juz ma ulatwiac zycie, to na calego a nie polowicznie

Pełne uzależnienie Awatar muflon
    Miasto
    Zürich

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Routlaw
    to jakiś przytyk?
    Tak, jako całość - ale bynajmniej nie do właścicieli 300D

korek
    Guest

Domyślnie

Nie wiem czy to już było ale... może by dodać troche funkcjonalności (praktycznego zastosowania - jak to ktoś wcześniej zazucił) do tych ID i na rewersie nadrukować coś w rodzaju QPcard 101 czy cuś... Tak sobie tylko głośno myśle

Pełne uzależnienie Awatar Pszczola
    Miasto
    Bydgoszcz

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Zaibatsu
    Faktycznie Bufon z Pana Panie Muflonie ja chciałem tylko się spytać uprzejmie czy takie ID czemuś może służyć a jeśli takie pytania Pana irytują to Pana sprawa
    ID sluzyc moze (na co Muflon wskazywal) masowaniu wlasnego ego. I jest to bardzo praktyczne zastosowanie + fun factor.
    EOS 300v + BP, EOS 350d, EFs 18-55 3.5-5.6 II, EF 28-90 4-5.6 II, EF 75-300 4-5.6 III, EF 50mm 1.8 II, EF 85mm 1.8, Auto Revuenon 135 2.8, Pentacon 200 4, 430EX + rożny osprzęt; FED 5B; LOMO LK-A; Lubitel 166B; Minolta AF Big-Finder; Umax AstraCam 1000

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Śląsk

Domyślnie

no i czasem latwiej sie rozpoznac w tlumie ..

Uzależniony Awatar Raff
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Tak sobie właśnie myślę, że może też sobie zamówie plastik Przecież jak ostatnio na koncercie miałem "przepychankę" z bodyguardem, to mi na argument że tam z przodu pstrykają i to z flashem (pomijam, że kompakcikami) walnął - "ale to są z plakietkami"!!!! A jakbym mu w oczy zaświecił plastikiem, no to by chłopak miał problem

Uzależniony Awatar Diodak
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Jerry99
    Następne ID to trzeba będzie chyba z hologramami jakimiś robić (zeby jeszcze poważniej wyglądały).
    Hologramy można zamówić i to tanio nawet, ale minimalne zlecenie to 1000 sztuk .

Trzeba zmienić temat wątku na: kolejna tura zapisów na gadżety i będzie spokój :P
    EOS 450D, EF 24mm 1.4 L, EF 50mm 1.2 L, EF 24-105mm L, EF-S 10-22mm

Strona 9 z 10 PierwszyPierwszy ... 78910 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów