ale z reguły takie karty członkowskie niosą ze sobą jakieś prawa przywileje obowiązki sama karta dla karty to mało praktyczne![]()
ale z reguły takie karty członkowskie niosą ze sobą jakieś prawa przywileje obowiązki sama karta dla karty to mało praktyczne![]()
no gadgety maja to do siebie ze sa malo praktyczne... ale dobrze robia na psyche i ego ;-)
to ja ogłaszam konkurs na praktyczne zastosowanie tego ID
I NAGRODA-talon na balon
II NAGRODA-skierowanie na śniadanie
III NAGRODA-wycieczkapo krajach Beneluksu (palcem na mapie)
konkurs trwa od tej chwili
regulamin może wymyślę w czasie na razie mi sie nie chce
życzę samych wygranych i pozdrawiam![]()
Grrrr... ta sama dyskusja po raz dziesiatyZaibatsu, tak, na Twoj uzytek mozesz przyjac, ze identyfikatory sluza wlascicielom dla zaspokajania EGO, polozenia ich na domowym oltarzyku obok 300D z kitem i podpisania "ha, teraz jestem fotografem!" Bo jak rozumiem najprostsze wytlumaczenie, ze chodzi po prostu o zabawe do Ciebie nie przemawia?
Ja np. swiadomie ominalem dwie pierwsze tury, bo nie mialem ochoty sie w to bawic (i nie wypisywalem z tego powodu glupich komentarzy, tylko po prostu omijalem ta dyskusje). A potem ochota przyszla - zamowilem, dostalem, lezy gdzies w kacie i jest fajnie ;-) A jak kogos to irytujepolecam przycisk "nastepny watek" na dole topicu.
Na przykład:Zamieszczone przez Zaibatsu
http://canon-board.info/showpost.php...32&postcount=1
http://canon-board.info/showpost.php...&postcount=260
Ha, no i teraz zacznie sie w ogole rzezniaZamieszczone przez gwozdzt
(tez juz zreszta przerabiana nieraz) Bo jak to tak to, ze ci wstretni amatorzy osmielaja sie wcinac w uprawnienia <padnij>Jedynych Slusznych I Akredytowanych Fotoreporterow Ktorym Ta Dziecinada Tylko Przeszkadza Wykonywac Prace<powstan>
![]()
![]()
![]()
Faktycznie Bufon z Pana Panie Muflonieja chciałem tylko się spytać uprzejmie czy takie ID czemuś może służyć a jeśli takie pytania Pana irytują to Pana sprawa
![]()
Ostatnio edytowane przez Zaibatsu ; 20-04-2006 o 10:23
Następne ID to trzeba będzie chyba z hologramami jakimiś robić (zeby jeszcze poważniej wyglądały). Bo jak się ludzie pokapują co one oznaczają, to nigdzie już nas nie wpuszczą...![]()
Eee tam, hologramy... Karty chipowe, a do tego jakies miedzymordze ktore pozwalaloby przy ich pomocy logowac sie na forum! O, to jest pomyslZamieszczone przez Jerry99
Kuchatek, co Ty na to?
![]()
to jakiś przytyk?Zamieszczone przez muflon
![]()