Hmm mam taką uwagę, że mylące może być:
Identyfikatory: 100
Zebrano juz wymagana ilosc.
Niektórzy mogą to zrozumieć tak, że ID już nie ma i nie można zamawiać. Wyszłymoże dodać coś w stylu "zamówienia nadal gromadzone" czy coś w ten deseń?
Hmm mam taką uwagę, że mylące może być:
Identyfikatory: 100
Zebrano juz wymagana ilosc.
Niektórzy mogą to zrozumieć tak, że ID już nie ma i nie można zamawiać. Wyszłymoże dodać coś w stylu "zamówienia nadal gromadzone" czy coś w ten deseń?
Hej
co z tym skryptem? sprawa ucichła?
Kuchatek daj znać jak postępy?
pozdrawiam
coz formularz przetestowany wiec chyba czas zaczac III ture![]()
Wojna to choroba psychiczna rozprzestrzeniajaca sie jak epidemia
Strach nie ma sensu, Stary Ojciec już dawno napisał księgę twojego życia
Jak długo można patrzeć na teściową z przymrużeniem oka?
-aż się muszka zgra ze szczerbinką...
www.echoart.pl
a ja bym chciał już pieniążki wpłacać i id ze smyczą dostać
To będzie wymagało trochę cierpliwości - zebranie setki chętnych może trochę potrwać, poza tym czas realizacji przez drukarnię itd. ... ale wartoZamieszczone przez Chomiczq
![]()
Ostatnie szlify (ze dwa if'y jeszcze brakuje, diodaka trzeba scignac o weryfikacje cen, zwlaszcza smyczy bedacych "pi razy drzwi") i zaczynamy. Mysle ze piatek wieczor (wasza sobota rano) bedzie dobrym terminem.
...
Ja to może jakiś heretyk jestem ale może mi ktoś powiedzieć do czego taki identyfikator miałby mi służyć.
Z góry dziękuję za info![]()
IDentywfikator, jak sama nzawa wskazuje sluzy do identyfikacji ;-), a w tym konkretnym przypadku do podniesienia wartosci wlasnego ego...dlatego ja np (jak wiekszosc) zamowilem juz w pierwszej turze dwaZamieszczone przez Zaibatsu
... narazie wystarczaja...moze kiedys dokupie jeszcze pare ;-)
Jakoś nie bardzo twoje argumenty do mnie przemawiają :/ przecież sama identyfikacja też czemuś musi służyć. Co daje wam noszenie takiego ID na szyi ? No fajna plastykowa plakietka z nazwiskiem fajnym logo i aparatem tylko po co ?Zamieszczone przez Jac
no to inaczej ludzie otaczaja sie roznymi przedmiotami a ID to jest GADGET, ale jednoczesnie cos co cie identyfikuje z pewna grupa osob, tak jak karta czlonkowska stowarzyszenia przyjaciol walow jagielonskich ;-)