Cytat Zamieszczone przez Edyta Zobacz posta
Z tego co widzę nie ma tutaj nikogo w pobliżu. W sklepie presji nie ma. Przynajmniej ja nigdy nie pozwoliłam na nią Na dodatek w fajnych, niedużych sklepikach najczęściej nie ma ludzi i można się do woli pobawić sprzętem Mój mąż unika jak ognia przechodzenia ze mną w pobliżu takich miejsc
nie zdziw się jak sprzedawca powie ci ze aparaty posiadają żywotność migawki i klapanie zdjęć od tak w pewnym momencie się skonczy, chyba sama nie chciałąbyś potem kupić sprzęt z przebiegiem bóg wie jakim bo ktoś sobie "bawił się do woli" . Sam kilkukrotnie swojego czasu uprzedzałem klientów przed tym, jeżeli chcą przetestować aparat wystarczy kilka zdjęć, w przypadku checi zakupu samego body znacznie mniej. Jeżeli interesuje cie jak pracuje na wysokim iso itp itd masz sample .
Co do presji w sklepie niewiem o czym mówisz. sprzedawcy zatrudnieni przez sklepy (poza przedstawicielami w duzych sklepach typu MM) nie mają zdanej prowizji od sprzedaży taki mit wiec jezli trafiasz na zatrudnionego przez sklep sprzedawce raczej zadnej "presji" nie będzi wywierał