może ktoś z kolegów mieszka nie daleko i akurat ma coś do potrzymaniaz tego co jest w kręgu zainteresowań oczywiście, sklep i sprzedawca to presja a tak można na spokojnie
może ktoś z kolegów mieszka nie daleko i akurat ma coś do potrzymaniaz tego co jest w kręgu zainteresowań oczywiście, sklep i sprzedawca to presja a tak można na spokojnie
Z tego co widzę nie ma tutaj nikogo w pobliżu. W sklepie presji nie ma. Przynajmniej ja nigdy nie pozwoliłam na niąNa dodatek w fajnych, niedużych sklepikach najczęściej nie ma ludzi i można się do woli pobawić sprzętem
Mój mąż unika jak ognia przechodzenia ze mną w pobliżu takich miejsc
![]()
nie zdziw się jak sprzedawca powie ci ze aparaty posiadają żywotność migawki i klapanie zdjęć od tak w pewnym momencie się skonczy, chyba sama nie chciałąbyś potem kupić sprzęt z przebiegiem bóg wie jakim bo ktoś sobie "bawił się do woli" . Sam kilkukrotnie swojego czasu uprzedzałem klientów przed tym, jeżeli chcą przetestować aparat wystarczy kilka zdjęć, w przypadku checi zakupu samego body znacznie mniej. Jeżeli interesuje cie jak pracuje na wysokim iso itp itd masz sample .
Co do presji w sklepie niewiem o czym mówisz. sprzedawcy zatrudnieni przez sklepy (poza przedstawicielami w duzych sklepach typu MM) nie mają zdanej prowizji od sprzedażytaki mit wiec jezli trafiasz na zatrudnionego przez sklep sprzedawce raczej zadnej "presji" nie będzi wywierał
Masz pytania, nie chcesz zaśmiecać forum, pisz na priv chętnie ci pomogę.