Pokaż wyniki od 1 do 10 z 107

Wątek: Czarna magia czyli co kupić ;)

Widok wątkowy

Pełne uzależnienie

Domyślnie Odp: Czarna magia czyli co kupić ;)

Cytat Zamieszczone przez Przemek_PC Zobacz posta
    W kompakcie Sony HX50 sa specjalne programy do fotografowania zwierzat, jedzenia i jeszcze kilka innych wiec cos takiego juz jest tylko jak zwykle Canon zacofany.
    trzeba się zdecydować albo się kupuje lustrzankę i ma minimalny poziom wiedzy pozwalający na użycie takiego urządzenia albo się kupuje małpę i nie trzeba nic wiedzieć, programy tematyczne i tym podobne bzdety zaśmiecają tylko kółko wyboru trybów - nigdy żadnego nie użyłem wolałbym np. dodatkowe U3 bo płacę za coś czego nie używam i nigdy nie użyję - niedługo będzie program do focenia czarnych kobiet z czarnym kotem i program do focenia czarnych kobiet z białym kotem - jeśli ktoś ma wątpliwości czy jego umysł pozwoli ogarnąć ustawienia trzech prostych powiązanych ze sobą parametrów to niech kupuje małpę.

wykrywanie twarzy, uśmiechu itp działa na Live View ile osób używa lustrzanki w trybie LV, ja bardziej niż sporadycznie.
    Ostatnio edytowane przez jaś ; 27-07-2015 o 13:07
    Jestem szumofobem
    S50/1.4A. Mam ostrego kundla.
    Używam Lee: BS, LS, Lee Landscape Polarizer 105mm, .6, .9 soft i hard, holder 2 sloty + pierścień

Uprawnienia umieszczania postów