Budżet nie da rady a nawet gdyby dał, to chyba dla mnie nie warto go naciągaćTo byłby już lans
Kormoranów w zatoce Gdańskiej jest masaPolecam wycieczkę. A i jakiś czarny pies tam pewnie sie znajdzie. Nie wiem tylko czy będzie ruchomym celem. Moja Zdzira ( imię suki :P ) potrafi wyprzedzić piłeczke do tenisa i złapać ją w locie będąc juz przed nią. Codziennie zadziwia mnie jej szybkość...
O UFO czytałam hahaha. Swoją droga kilka lat temu po oim niebie bardzo szybko poruszały sie jakieś świetlne trzy punkty. Mamy niedaleko lotnisko i na pewno nie był to samolot. Dziwne tobyło i potem szukałam czegos podobnego na necie i nieustannie wychodziło mi UFO chociaż nie podpowiadałam wujaszkowi google tego![]()
Duperele muszą być. Statyw mam. Ale potrzebna mi będzie szybka karta pamięci ( jaka najlepiej w rozsądnej cenie? ) bo te co mam są juz stare. Czas na większe pojemnościZapasowa bateria, filtr UV ( przydaje sie choćby do ochrony szkiełka
) i jeszcze trochę rzeczy które wyjdą " w praniu".
Ja sie zastrzelę. Za taką kase kupiłabym nowe meble do salonu. Ale czy miałabym z tego tyle radości? W życiu! Raz sie żyje!