Za wszelką powiadasz?
Canon Professional Network - EOS Error codes and messages
Rozwiązanie: Wyłącz zasilanie, usuń i zainstaluj ponownie baterię. Następnie włącz ponownie zasilanie.Err 70
Description: A malfunction with the images has been detected.
Resolution: Turn the power off, then remove and re-install the battery. Then turn the power on again.
https://www.youtube.com/watch?v=1E8W-yPoR4I
Otrzymywałam ten błąd kiedy próbowałam zgrywać zdjęcia za pomocą EOS Utility 2. Zgrywanie kończyło się z błędem Err 70 po jakichś 13-14 zdjęciach. Okazało się że problem powodował Lightroom. Zamknęłam go i wszystko było OK.I was getting this error when trying to download pictures with EOS Utility 2. It would stop with Err 70 after some 13-14 pictures. Turned out that the problem was caused by Lightroom. I have shut it down and all was ok.
Miała otwarte obydwie aplikacje i jedna z nich zakłócała pracę drugiej.
'Kasowanie nastaw aparatu' załatwiło dla mnie sprawę.'Clear all camera settings' fixed it for me.
Tallyn's Pro Photo: Canon Error Codes Revealed
Poszedłem do mojego lokalnego serwisu zajmującego się sprzętem Canona aby dowiedzieć się iż jeden z pinów łączących kartę (chyba miał na myśli czytnik kart?) z płytą główną był zgięty i wymagał naprawy, miałem także przepalony bezpiecznik..I went to my local canon repair shop to find that one of the pins that connect card to mother board was bent and needed to be fixed also had blown fuse..