Pokaż wyniki od 1 do 10 z 21

Wątek: Lampy na weselu

Mieszany widok

Domyślnie Odp: Lampy na weselu

Cytat Zamieszczone przez blackninja Zobacz posta
    Manfred1 nie napisał tylko, że używa 4 lamp 1200Ws każda
    Ja mam 4 lampy YN (tanie w razie potracenia przez weselników). Różnie je ustawiam. Czasem na kontrę, czasem jako główne lub kombinacje. Na body lampy nie używam, bo niewygodnie mi latać z dwoma puchami i lampami na nich.

Czołem. Strzelasz z modyfikatorami?

Kiedyś byłem na weselu jako gość, fotograf rozstawił 3 lampy "po kątach" i nie było modyfikatorów (może stofeny, czy coś w ten deseń), niestety wtedy jeszcze mnie błyskanie nie interesowało i nie pamiętam...

Początki nałogu
    Miasto
    Lębork

Cytat Zamieszczone przez bazia Zobacz posta
    Czołem. Strzelasz z modyfikatorami?

Kiedyś byłem na weselu jako gość, fotograf rozstawił 3 lampy "po kątach" i nie było modyfikatorów (może stofeny, czy coś w ten deseń), niestety wtedy jeszcze mnie błyskanie nie interesowało i nie pamiętam...
    Żadnych modyfikatorów nie używam. Zakładam jedynie żele korygujące temperaturę błysku, upodobniając ją do światła zastanego. Moc ustawiam tak, aby nie psuć nastroju (czyli raczej dobłysk niż oświetlanie sali).
    Marki trzy.

Cytat Zamieszczone przez blackninja Zobacz posta
    Żadnych modyfikatorów nie używam. Zakładam jedynie żele korygujące temperaturę błysku, upodobniając ją do światła zastanego. Moc ustawiam tak, aby nie psuć nastroju (czyli raczej dobłysk niż oświetlanie sali).
    Czy możecie proszę powiedzieć w jaki sposób w takich warunkach ustawiacie WB? Jak mierzycie lub, którą wartość wybieracie, od czego to warunkujecie?

Czy robicie na auto i bawicie sie w postprodukcji..?

Uprawnienia umieszczania postów