Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5

Wątek: Szukam serwa na galerię zdjęć najlepiej free

Post Szukam serwa na galerię zdjęć najlepiej free

Jak w temacie, może coś wiecie, mój admin, rzucił pracę i konto poszło szczekać. A przydałoby się zrobić jakąś galeryjkę. Z góry dzięki i pozdrawiam.

Daniel

Początki nałogu

Domyślnie

www.fotopic.net

Nie wiem czy o coś takiego Ci chodzi ale zajrzeć możesz - ja tam mam swoje kolekcje, w miarę możliwości uzupełniam. Całkowicie free - 250mb do wykorzystania.

Domyślnie

TOKIN'ka dzięki śliczne, działa i do tego ma full opcji, teraz tylko zdjęcia dodawać.

Pozdrawiam

Pełne uzależnienie Awatar ripek

Domyślnie

ovh.pl - 60free
    Canon G10, WP-DC28, :grin: 5d mkIII:grin: 5d mkI 17-40L 24LII 35L 85LII 580II

Początki nałogu

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez stdanielo
    TOKIN'ka dzięki śliczne, działa i do tego ma full opcji, teraz tylko zdjęcia dodawać.

Pozdrawiam
    Nie ma za co.
    Jeśli mogę doradzić, to dodawaj zdjęcia tematycznie, tak aby pasowały do jednej kolekcji (potem możesz do niej wrócić i dodać ponownie - odjąć też. Z mojego doświadczenia wynika, że jeśli za jednym razem uploaduję zdjęcia, które są przeznaczone do różnych tematycznych kolekcji, to potem robi się nieżły bigos.
    Na początku bądź przygotowany że każą Ci chwilę odczekać na "approving" (dostaniesz maila) potem idzie automatycznie z reguły

Uprawnienia umieszczania postów