Na 2 kadrze kredkamidomalowałeś kilka kropek więcej biedronce?
![]()
Na 2 kadrze kredkamidomalowałeś kilka kropek więcej biedronce?
![]()
Coś o tej czarnej kredce mówisz jako kawał, chyba nie pamiętam tegoprzypomnij jak możesz
![]()
Tęcza fajna ,ale ostatnie: 318 i 319 to ..... raczej słabe .Irek ,nie rozmieniaj fajnych fotek na byle co.
To wyczyn ,zrobić fotkę jakiemuś latajacemu robalowi,ale to się mało komu spodoba.
"http://www.canon-board.info/galerie-uzytkownikow-15/zysk-auto-moto-speed-i-inne-95489/"]galeria na CB[/URL]
7D2/10-640/2,8-5,6+YN568EXII
Taki stary dowcip... tak jednym zdaniem...dziecko w szkole rysowało wszystko w czarnych barwach, wezwano psychologa, ten się pyta czemu tak rysujesz wszystko na czarno a dziecko mówi - bo ja mam tylko czarna kredkę.
Z dzisiejszego spaceru - Cesarz Krogulec.
320
przyznam że nie znałem . Ale wywołało u mnie wesołość
Cysorz jak na władcę przystało - dostojny .Fajnie mu piórka rozwiało .Jeśli by to nie sprawiało Ci kłopotu od czasu do czasu zapodaj czas, przysłonę ,iso.Dla takich pierwszoklasistów jak ja, focących ptaszory rzecz niebywale przydatna.
Pełny przepis na zdjęcie; ok. 10 metrów, Tv, +2EV, 1/1250, f/5.6, ISO 400, no i servo bo to 6D. A i jeszcze jakiś dziwny, niestrachliwy krogulec![]()
ok, zapisane, spróbuje wdrożyć to następnym razem
Kurde ,może ja źle robię że ustawiam na AV ?
Kurde, nie wiemAle zupełnie poważnie powiem że na AV nie zrobiłem w życiu nawet jednego zdjęcia.
Dla mnie najważniejszy jest czas. Coś leci - 1/2000 i mniej, nie leci 1/800 i mniej. Ale ja nie mam stabilizacji.
Niebieskie niebo +1EV, białe +1 2/3 i więcej.
To tak w dużym skrócie no bo wiadomo że jak czarny ptak to inaczej biały itd, itp
Na 6D używam wyłącznie servo, na 5d3 prawie wyłącznie one shot. Na 60D robiłem ptaki w locie w większości na one shot. Na 7DII zresztą też. Trzeba to tylko trochę potrenowaćPomogłem?
![]()
Ostatnio edytowane przez Irek07 ; 19-04-2016 o 21:30