A to nie Ty prosiłeś o konstruktywną krytykę?
A tak na poważnie, kiedyś uparłem się żeby biedronka nie miała żadnych odblasków , przepaleń nawet minimalnych na korpusie.Jeśli pamiętam, to dopiero po około 300 zdjęciach coś zaczęło mi wychodzić ,a pierwsze zdjęcie które mnie w końcu zadowoliło było po następnych 300 kadrachWięc uwierz mi, znam trudy pracy że światłem czy to zastanym czy modyfikowanym przez lampę czy blendy,czy inne ustrojstwa
--- Kolejny post ---
no to chociaż ja mam ich pod dostatkiem od lutego
Jeteś pewny że to wino ?
--- Kolejny post ---
Nie wiem czy wiesz Irek, że pszczoła żądli tylko jeden jedyny raz w życiu.
Jakoś tego nie widać
To zostało mi jeszcze jakieś dwadzieścia strzałów, ciężko będzie
Tylko kiedy? Ten efekt znaczy się
Ty masz gęsi ja mam pszczoły. Jakaś sprawiedliwość być musi
Lepsza taka niż żadna
--- Kolejny post ---
Niestety wiem, i to aż za dobrze. Miałeś kiedyś do czynienia z wściekłą pszczołą? Wtedy gra toczy się na zasadzie albo użądli i zginie albo zginie zanim użądli. Powiedzmy że w tym meczu rozgrywanym kilka, kilkanaście razy do roku jest remis![]()
Ostatnio edytowane przez Irek07 ; 22-03-2016 o 23:16
Dlaczego zdjęcia w twojej galerii pobierają mi sie od razu na dysk, a nie otwieraja w nowej karcie jak wszędzie? W jakiś inny sposób je dodajesz?
Wkurzające to troche jest mam pełno twoich zdjęc w pobranych ;d
Dodaję z Dropboxa dokładnie tak jak to było wytłumaczone w wątku "Jak dodawać zdjęcia"
Przykro mi
Trafiłeś dokładnie sześć cyfr tzn trzecią, czwartą, szóstą, siódmą i dwie ostatnie
A to czuję się zaskoczony. Nie muszę chyba dodawać że miło
--- Kolejny post ---
Testowałem dzisiaj mój konwerter ( Kenko 1.5 ). Po to żeby sobie w końcu odpowiedzieć na pytanie czy w ogóle jest sens tego używać. I szczerze mówiąc... dalej nie wiem
Wiosenne sarenki. Crop dokładnie 100%, 5D3, 400mm i Kenko.
295
Tak czy inaczej masz ode mnie lajka![]()
Widoczek ładny, ale jakieś takie "wygładzone" jak akwarela - odszumione okrutnie.
Jeszcze trochę i zaprzestanę używania telekonwertera do 400/5,6 , ale wpierw sprawdzę zysk z AF i stratę z cropowania, zwłaszcza na dalszych dystansach.
Również z mojej strony życzenia Świątecznego mokrego jajka![]()
Ostatnio edytowane przez RobertON ; 25-03-2016 o 20:21