A tak się skończyła historia z latającym spodkiem. Został przechwycony w trakcie podejścia do lądowania.
200
A tak się skończyła historia z latającym spodkiem. Został przechwycony w trakcie podejścia do lądowania.
200
Ptaki mi gdzieś wywiałoDobrze że chociaż on został...
201
Zapraszam do mnie, będziesz miał żurawie, bo teraz jest "sezon" przed odlotami![]()
203
Sympatyczne,
kaczka:beee
"http://www.canon-board.info/galerie-uzytkownikow-15/zysk-auto-moto-speed-i-inne-95489/"]galeria na CB[/URL]
7D2/10-640/2,8-5,6+YN568EXII
Te gołębie to Ci się trafiłyreklamę ślubną już masz
![]()
I nawet większość niezbędnego sprzętuPozostał tylko taki drobiazg jak umiejętności... Żartuję, w życiu...
A tak przy okazji... Byłem ostatnio na ślubie i zrobiłem parę fotek. Na pewno nie są tak piękne jak te wykonane przez profesjonalną ekipę ( ubraną w podkoszulki ) ale mają jedną dużą zaletę. Były gotowe na drugi dzień a nie za dwa miesiące. I para młoda miała czym się na FB w niedzielę pochwalić
--- Kolejny post ---
Biegnącego kota to tu chyba jeszcze nie było.
204
Ostatnio edytowane przez Irek07 ; 03-10-2015 o 00:20
Dzięki za zainteresowanie moim jestestwem.
Mam zamiar fotografować jedną(chwilowo) dyscyplinę : strzelectwo:sportowe i bojowe.
Ale nie jest ŁATWO BYC JEDNOCZEŚNIE FOTOGRAFEM I ZAWODNIKIEM:
wiadomo jakie sa komentarze.
Nie wiem co z tego wyjdzie,bo na razie widzę ,że jakieś ptaki albo martwa natura
to łatwizna w porównaniu z dynamika zawodów strzeleckich.
Przeoczyyłem :201
po prostu"urocze"![]()
"http://www.canon-board.info/galerie-uzytkownikow-15/zysk-auto-moto-speed-i-inne-95489/"]galeria na CB[/URL]
7D2/10-640/2,8-5,6+YN568EXII
"Urocze" bo urocze czy może "urocze" jak kaczka czyli beeee? Bo nie załapałem
Teoretycznie można to wszystko połączyć. Czyli strzelać do kaczek robiąc z nich w ten sposób martwą naturę. A przy okazji zdjęcia. Ale tego nie popieram.
A tak prawdę mówiąc nie bardzo wiem na czym może polegać dynamika w zawodach strzeleckich. Ale ja ostatnio strzelałem .... lat temu, in the army, oczywiście.
Ostatnio edytowane przez Irek07 ; 03-10-2015 o 20:58