To jest szansa że może w tym okaże się ciut lepszyI może uda mi się toto sfotografować , choć wiem od innych że też łatwo nie mieli.
![]()
To jest szansa że może w tym okaże się ciut lepszyI może uda mi się toto sfotografować , choć wiem od innych że też łatwo nie mieli.
![]()
Nie myśl że będę Ci zazdrościł. No może trochę
A tak wracając do żołn. Zdjęcie 358 jest dla mnie jedyne w swoim rodzaju. Zrobione z dwudziestu paru, może trzydziestu metrów tylko że w dółŻołna leci może dwa metry nad podłożem. I w takiej sytuacji AF servo można sobie w ... buty wsadzić
Ani raz nie udało się ptaka namierzyć a co dopiero trafić. Trafiłem raz, na one shot i centralnym.
361
Bo to cza mieć Sigmę 150-600 m
Wiesz, zawziąłem się przez Ciebie na te ptaki.Daj mi rok a dorównam Tobiew połowie
![]()
Przynajmniej nie będziesz się w domu nudził. A... i spał do dziesiątej też nie będziesz
--- Kolejny post ---
A ta kukułka zaplątała się w stadku żołn.
362
Ten mały z 364 jest fajnie ustrzelony
Gromadka powyżej była by super gdyby nie ten jeden co mu dzioba nie widać![]()
Ktoś w moim wątku napisał że portrety ptaków to niea mnie się takie właśnie niecałościowe kadry podobają
Krytykę z mej strony odbieraj jako humorja tylko se tak gadam, bo się na tym nie znam
A w ogóle zauważyłem że jak sami coś nie napiszemy na przemian w naszych wątkach to już nikt by tu nie zaglądałjeszcze u mnie to zrozumiem - słabe zdjęcia.Ludziska albo nie zaglądają albo wolą zagadki CTJ/GTJ
A kukułka jakaś wyprana wyszła
konstruktywna krytyka heheh z mej strony![]()
Ostatnio edytowane przez italy ; 30-05-2016 o 22:04
Zawsze, ale to absolutnie zawsze, musi być coś nie tak. Jak nie badyl to trawka albo dziób
Pozostaje jedno wyjście. Trzeba się przenieść na FB.... żartowałem
--- Kolejny post ---
Tu inaczej się nie dało. To ( prawie ) pełny kadr.
Kilka sekund wcześniej. W ładniejszej pozie ale bez piórka, niestety
366
Cigno - to nazwa włoska łabędzia. Cigno -od litery - C - to charakterystyczne wygięcie szyi . I to właśnie pokazałeś .