Ja też na miejscu kupującego kupiłbym 60D
Ja też na miejscu kupującego kupiłbym 60D
Przez takie posty jak ten powyżej, aż chce się kliknąć przycisk report.
Jestem tylko maleńkim amatorem i do tego posiadaczem "czegoś po środku (czytaj: 650D)... Do tematu: jeśli głównie pod filmowanie, to 700D będzie lepszy. (nowszy, odrobinkę lepszy auto-fokus, dotykowy wyświetlacz który czasami się przydaje) Tyle w temacie. Inne opcje? Tak, są, ale jeśli autorka nie rozważa innych EOSów, to należy to uszanować.
Wysłane przy użyciu Tapatalka
Scorpius
Na szybko, z Ceneo:
600D body - 1800
700D body - 1650
60D body - 3600.
No faktycznie, w podobnej cenie. :-/
Wybaczcie, ale to właśnie jest jeden z powodów, dla których rzadko zadaję na forach pytania typu "co wybrać". Bo choćbym bardzo precyzyjnie określił rozważane opcje A i B, ZAWSZE znajdzie się ktoś, kto musi mnie uświadomić, że lepiej wybrać X.
Gdybym ja miał wybierać z tych trzech modeli - też wybrałbym 60. Ale gdybym na przykład miał do wydania 1800 na nowe body, to odpowiedź "60 lepsze" tylko by mnie zirytowałaâŚ
Amator, po prostu amator*
*Słownik Języka Polskiego PWN: AMATOR: 1. 'osoba, która zajmuje się czymś dla przyjemności' https://500px.com/janhalb
WOW... 15 min nie minęło od pytania w twoim temacie a juz trzeba zakładać nowy, do tego taki który powtarza się wielokrotnie i na samym YT opierając się można wywnioskować co jest dla ciebie bardziej przydatneno ale cóż... 600D bo chcesz porady
albo 700D jezeli lubisz wieksze cyfry
Ostatnio edytowane przez GalaktycznyMuczaczo ; 17-07-2015 o 01:58
Masz pytania, nie chcesz zaśmiecać forum, pisz na priv chętnie ci pomogę.