Pokaż wyniki od 11 do 20 z 43

Wątek: Jak przedstawiać ofertę Parze Młodej? Jakie narzędzia się przydają?

Widok wątkowy

Uzależniony

Domyślnie Odp: Jak przedstawiać ofertę Parze Młodej? Jakie narzędzia się przydają?

Cytat Zamieszczone przez BartasPL Zobacz posta
    Mnie kiedyś najlpeszefoto wydymało na ponad 1000zł. Wyprodukowali albumy (3) z błędem, które oddałem klientowi obniżając cenę, bo wiadomo kwestia dotrzymania terminów w umowie, zachowania twarzy i relacji. Podczas składania reklamacji poproszono mnie o zdjęcie wady albumu i zwrot oryginalnych albumów. Po co ten zwrot skoro macie zdjęcie wady? Chodziło o pakiet 2+1 czyli duży album dla Pary Młodej i dwa mniejsze dla ich rodziców. Zabranie im albumów po ich wydaniu było niemożliwe/bezsensowne. W efekcie zapłaciłem za błąd producenta i straciłem reputację bo oddałem bubel (za grubą kasę), a te cwaniaczki z najepchefoto mimo kilkunastu wcześniejszych zamówień potraktowali mnie jak złodzieja, który chce mieć 2x więcej takich samych albumów dla klienta (?) Czy przedstawiam Waszą ofertę? Nie.
    Ja w odróżnieniu od Ciebie kolego jestem bardzo zadowolony ze współpracy z najlepszefoto. Nigdy nie było żadnych problemów. Zawsze jest dostępny dla mnie mój opiekun i polecam się z nim kontaktować. Uważam, że produkty są dobrej jakości i jest duża dostępność materiałów reklamowych co dla mnie jest ważne bo można w odpowiedni sposób zaprezentować klientowi swoją ofertę.

Dziwi mnie twoja postawa, że jesteś rozczarowany iż musiałeś zwrócić wadliwe albumy. Przecież to normalna procedura. Czy jak kupisz wadliwy obiektyw to liczysz na to, że go zachowasz i dodatkowo otrzymasz nowy ?
    Nie mogę też zrozumieć jak mogłeś oddać klientowi bubla a potem narzekasz, że straciłeś reputację - przecież sam sobie jesteś winny.
    Ostatnio edytowane przez horak ; 20-07-2015 o 10:25

Uprawnienia umieszczania postów