Witam,
przekażę uwagi odnośnie kontroli jakości do odpowiednich osób. Pomyłki mogą wynikać z ogromnej liczby zamówień, ale robimy wszystko co możemy, aby kontrola jakości działała solidnie. Co do opcji z nKatalogiem to jest dostępna dla osób, które z niej korzystały w starym systemie. Na nowej stronie nie promujemy tego z racji tworzenia nowego panelu dla fotografów, który będzie zawierał w sobie m.in. możliwość katalogu dla klienta.
Pozdrawiam,
Monika
--- Kolejny post ---
Witam,
proces reklamacyjny jest stały dla Wszystkich klientów. Aby naprawić błąd potrzebujemy zwrotu produktu. Staramy się traktować wszystkich klientów na równym poziomie,a niewyjaśnione sprawy warto konsultować ze swoim opiekunem.
Pozdrawiam,
Monika
--- Kolejny post ---
Witam,
każdy z klientów ma swojego opiekuna handlowego i to z nim uzgadniane są warunki współpracy. Jeśli chodzi elastyczność to w miarę możliwości koledzy z działu handlowego starają się dostosowywać do Państwa wymagań. Jeśli spotkał się Pan z niedogodnościami związanymi z Pana zamówieniem to przepraszam i mam nadzieję, że jeszcze się kiedyś Pan zdecyduje na współpracę.
Pozdrawiam,
Monika
--- Kolejny post ---
Witam,
staramy się, aby kontrola jakości działała bez zarzutu, a zadowolenie klienta z produktu jest dla nas najważniejsze.
Pozdrawiam,
Monika
--- Kolejny post ---
Witam,
pomyłki zdarzają się wszystkim, zwłaszcza przy ogromnej liczbie zamówień. Jeśli chodzi o kody promocyjne to raczej rzadko z nich korzystamy i zniżkę na kolejny album dostałby Pan na pewno za pośrednictwem opiekuna.
Pozdrawiam,
Monika
--- Kolejny post ---
Proszę mi wybaczyć nieaktywność na weekendziejuż jestem i chętnie odpowiem na pytania.
Pozdrawiam,
Monika
--- Kolejny post ---
Proszę rozwinąć komentarz, bo nie wiem czego dotyczy.
Pozdrawiam,
Monika