Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 15 z 15

Wątek: Canon 6d - upadek

Coś już napisał

Domyślnie Odp: Canon 6d - upadek

Gripa mam org., ale nie używam - ostatnio cenię sobie mniejszą wagę Drzwiczki wyprostowałem w taki sposób, że nawet nie trzeba ich wymieniać - generalnie o to się nie martwię.
    Niepokoi mnie jedynie ewentualne "przypuszczenie", że coś w środku mogło ulec przesunięciu/uszkodzeniu, co wyjdzie za jakiś czas. Z drugiej strony nie wiem, czy nie przesadzam i czy ewentualnie Panowie z C.S.I. są w stanie tutaj rozwiać wątpliwości

Uzależniony

Przeciez i tak serwis za 150 pln-ow nie rozkreci ci calego aparatu i nie posprawdza wszystkiego dokladnie , a tym bardziej nie bedzie sprawdzal kolimacji czy innych niuansow. Daj sobie spokoj , rob fotografie i sam sprawdzaj, czy cos sie dzieje zlego - jesli cos zauwazysz, to dasz do naprawy i wtedy technik przyjrzy sie dokladnie newralgicznemu zakresowi nieprawidlowosci.

Coś już napisał

Poczytałem jeszcze trochę, wykonałem kilka telefonów. Wniosek, że na chwilę obecną faktycznie nic nie robię, poza zdjęciami Jak coś się zacznie dziać wtedy będzie serwis

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Poznań

Cytat Zamieszczone przez dexter77 Zobacz posta
    Poczytałem jeszcze trochę, wykonałem kilka telefonów. Wniosek, że na chwilę obecną faktycznie nic nie robię, poza zdjęciami Jak coś się zacznie dziać wtedy będzie serwis
    I to jest wg mnie jedyna rozsądna decyzja.

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Gdańsk

Jak aparat działa to się tam nic nie poprzesuwało. Problem może być jedynie z obiektywem ale łatwo można sprawdzić samemu w 20 minut

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów