Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 13 z 13

Wątek: Jaki obiektyw do foto dzieci Canon 6d

Uzależniony Awatar poszukiwacz2006
    Miasto
    dawna stolica

Domyślnie Odp: Jaki obiektyw do foto dzieci Canon 6d

Cytat Zamieszczone przez milsa666 Zobacz posta
    Zgadza się - do rozświetlenia, ale ja w swoim mieszkaniu bez lampy nie mogę zejść do 1/200. Bez tego nie ma szans na "zmrożenie" mojego bandyty
    To masz ciemne szkło, słabe iso lub ciemny pokój :-)
    Do pracy - 50d, 6d, 135 2.0, 85 1.8, 35 1.4, 24-70 is, DJI Phantom 3, + lampy, wyzwalacze, gripy, rigy, statywy....
    hobbystycznie - brak czasu niestety :-(

Uzależniony

Cytat Zamieszczone przez gregfoto Zobacz posta
    Mam obecnie jeden obiektyw Canon 50mm 1,8 ale jest za wolny. reszta nie wiem na ile to jest za wolny obiektyw a na ile aparat. Dziecko jest ruchliwe i czasem ciężko zrobić dobre zdjęcie
    Tak sobie na probe wzialem 50D i 50mm 1,8 i robilem fotki psu na przydomowym trawniku o wymiarach ok 20 x 30 m z krzakami i drzewkami. Pies to mlody bokser z motorkiem w d...ie. Nie zauwazylem wiekszych trudnosci z lapaniem ostrosci , choc, oczywiscie nie wszystkie fotki sa idealne. Albo w takim razie cos sie dzieje z twoim sprzetem, albo te dzieciaki sa, ze tak powiem , ponadnormatywne ruchowo... Oczywiscie , mozliwe sa problematyczne nastawy, albo stopien opanowania sztuki fotografowania, ale to chyba nie to...

Pełne uzależnienie

Szeroki kat, przymknac przyslone aby uzyskac duza GO, ostrosc ustawic recznie aby wiekszosc pokoju byla w GO, wysokie ISO, krotki czas i strzelac. Artyzm w postaci plytkiej GO odlozyc na bok.
    Ostatnio edytowane przez Przemek_PC ; 10-07-2015 o 10:06

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów