Do kolegi becekpl - aktualnie tą informację podało optyczne.pl Czy Wolność Panoramy odejdzie do przeszłości? - Optyczne.pl.
Teraz może być? :-)
Do kolegi becekpl - aktualnie tą informację podało optyczne.pl Czy Wolność Panoramy odejdzie do przeszłości? - Optyczne.pl.
Teraz może być? :-)
Do pracy - 50d, 6d, 135 2.0, 85 1.8, 35 1.4, 24-70 is, DJI Phantom 3, + lampy, wyzwalacze, gripy, rigy, statywy....
hobbystycznie - brak czasu niestety :-(
i sezon ogórkowy w pełni
znajdź jeszcze info o stworze z Zegrza![]()
Nie mamy pańskiego płaszcza i co pan nam zrobi?
Cham się uprze i mu daj. No skąd ja wezmę, jak nie mam!
Zobaczyłem mapkę na optycznych i wychodzi na to, że muszę z Facebook-a pousuwać foty z wakacji w Grecji
Nie wnikając w politykę niektóre pomysły UE po prostu mnie rozbrajają... tak samo jak niektóre uważam, że są bardzo dobre, np. plany co do tego, by nie było opłat roamingowych (podobno w przeciągu 2 lat ma to wejść).
problem w tym ze to nie EU wymyśliło
większość komentujących pod takimi artykułami nie ma zielonego pojęcia co komentuje
i nie,nie musisz usuwać zdjęć z Grecji
a co do poszukiwacza..słabo poszukujesz
Wyborcza.pl
Krzysztof ĹoziĹski: Nieoczekiwana zmiana miejsc â czy ChRL wejdzie do Komisji Praw CzĹowieka ONZÂ |Â Studio Opinii
BTW:
nie polecam czytania tego artykułu wrażliwym osobom.
Powtarzam zestawianie UE z Chinami obraża inteligencję ludzi którzy czytają takie bzdury.
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
kiedyś chiny były duże ale słabe i biedne
teraz są dalej duże ale bardzo mocne, bardzo bogate i zbroja się na potęgę
i nie pozwalają się już lekceważyć
silny może wiecej
No i nie przegłosowali !
Wolno dalej focić![]()