Pokaż wyniki od 1 do 10 z 59

Wątek: Czy warto dokupić C85 1.8, jeśli mam C24-105?

Mieszany widok

Pełne uzależnienie

Domyślnie Odp: Czy warto dokupić C85 1.8, jeśli mam C24-105?

Cytat Zamieszczone przez Eberloth Zobacz posta
    Pan nieomylny jak zwykle ma rację. Ani jednego zdjęcia takiego nie ma. Ani jednego! Bo tak powiedział pan Bechamot więc nie dyskutować i basta.

Zwycięska praca NG2015. Kategoria "Ludzie":
    Konkurs fotograficzny National Geographic 2015

Dodaj do kategorii "głupota" nie tylko "glupoty powtarzane przez amatorow na amatorskich forach wzglednie kotleciarzy robiacych wiejskie zdjecia z wiejskich wesel " ale przede wszystkim bezgraniczne zadufanie we własną nieomylność.
    A to że napiszesz jeszcze coś parę razy to nie znaczy, że będzie to prawda objawiona. Przynajmniej nie dla mnie.
    jesli sadzisz ze to zdjecie wygralo dzieki bolehowi i malej Go to dluga droga przed Toba jeszcze zeby zrobic dobre zdjecie.
    Akurat od tej strony to zdjecie jest dosyc marne , ma ladunek tresciowy dzieki glownemu motywowi.

a teraz sobie sprawdz na pasku , na ktorym jest ok 20 zdjec , na ilu z nich mala GO i bokeh odgrywaja role - na zadnym z pozostalych. wszyskie maja bardzo szeroka GO
    a teraz sobie sprawdz pozostale wazniejsze konkursy - jak WPP ,w ilu nagrodzonych zdjeciach GO lub bokeh odegralo role.

a teraz porownaj sobie:

http://spherapan.vot.pl/bok0.jpg

z cytowanego oryginalu , bez koniecznosci uzycia obiektywu 1,2 rozmazujesz tlo i to jak chcesz .

( autor zdjecia jak na cytowanym wyzej linku , przerobka w celach szkolno-pogladowych)

i jeszcze raz:

Canon EF 50mm f/1.2L USM Lens Image Quality

ktos tam pisal o slepocie.
    trzeba by byc rzeczywiscie slepym zeby nie widziec roznic na korzysc 4.0 w stosunku do 1,2

Panowie macie dosyc waskie spojrzenie , dosyc ograniczona wiedze i umiejetonsci , stad bezmyslnie powtarzacie utartych, powielanych na forach przez amatorszczykow sloganow .

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie Odp: Czy warto dokupić C85 1.8, jeśli mam C24-105?

Cytat Zamieszczone przez Bechamot Zobacz posta

Panowie macie dosyc waskie spojrzenie , dosyc ograniczona wiedze i umiejetonsci , stad bezmyslnie powtarzacie utartych, powielanych na forach przez amatorszczykow sloganow .
    Teraz jest okres urlopowy i w związku z tym proponuję dwumiesięczny urlop od nas maluczkich. Może kolega przemyśli przez ten czas czy jest sens tu wracać do nas skoro tak odstajemy poziomem .
    Ostatnio edytowane przez Kolekcjoner ; 26-06-2015 o 14:24
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Uprawnienia umieszczania postów