Witam. Oto kilka moich portretów, wykonanych w studio oraz w plenerze. Chętnie usłyszę uwagi co do
oświetlenia, kadru oraz innych ważnych informacji, które mogą wpłynąć na rozwój mojego pstrykania![]()
01
02
03
04
05
Studio
06
07
08
09
10
Witam. Oto kilka moich portretów, wykonanych w studio oraz w plenerze. Chętnie usłyszę uwagi co do
oświetlenia, kadru oraz innych ważnych informacji, które mogą wpłynąć na rozwój mojego pstrykania![]()
01
02
03
04
05
Studio
06
07
08
09
10
Canon 5D Mark II | Canon 24-105 0.4 L | Canon 85 mm 1.8 | Canon Speedlite 580ex II
co najfajniejsza to dla mnie 2ka , jest czysta , moze troche kadr leci w lewo dół ale jest spoko, moza to trochę podkręecic ale tez nie za duzo, 1ka tez nie jest zla, reszt ato dla mnie za mocny , zdecydowanie za mocny kontrast, przeostrzone włosy oraz na osttatnim plastikowwa skóra, az razi w oczy, wazne tez, uwazaj, jezeli cos wygładzasz to pamietaj ze skóra na rękach tez potrafi wyglądac nie atrakcyjnie patrz foto nr.6 . pracuj bo jest ok
Masz pytania, nie chcesz zaśmiecać forum, pisz na priv chętnie ci pomogę.
mi sie najbardziej podoba 1,4,7. Bardzo ladna modelka, fajne swiatelko. Przy 6 wedlug mnie za mocne swiatlo przez co przepalenia na czole, do tego poza i mina modelki mi sie nie podoba. 8 to samo - za jasne