Na pewno nie pierwsza; już kiedyś krytykowałem tutaj Sandiska ultra 64gb, który nie współpracował z 6d (zdjęcia znikały i trzeba było odzyskiwać). Drugi egzemplarz tak samo. Prawdopodobieńswo podróbki praktycznie zerowe. Z kart pamięci tylko najdroższe karty Extreme pro wyróżniaja się czymkolwiek od >tuzina innych firm.
Tak samo inne produkty tej firmy były z mojego doświadczenia na poziomie mniej niż przeciętnym.
I don't always shoot wide angle zooms, but when I do, I prefer the 16-35 f/4 IS.
Wolniejszych aparatow Canon juz nie produkuje, wiec wszystko co wyladuje w przelyku tego potwora bedzie dzialalo.
Skup sie lepiej na dobrym obiektywie a nie karcie.
BTW to kolejne pytanie typu "na jakim paliwie jezdzic malczanem".
Kup normalna sd class 10 lub uhs1.
a potem "sprzedam prawie nowa..."
Nie mamy pańskiego płaszcza i co pan nam zrobi?
Cham się uprze i mu daj. No skąd ja wezmę, jak nie mam!
Jesli adapter jest dobrej jakosci a styki czyste to problemow nie bedzie a karte taka mozna rownolegle wykorzystywac np. w GoPro.
Więc pytania:
Na pewno nie może być z adapterem? (błędy)
Skoro odradzacie tę z adapterem to taka będzie dobra? Ceneo - porównanie cen, sklepy, perfumy, agd, rtv, komputery
Czy to zależy od firmy? Najlepiej Sandisk, czy obojętnie, czy wszystkie firmy oprócz kilku?
Budżet do 65zł, 32GB, Class Speed 10, UHS-I, i przydała by się maks. prędkość z minimum 25-30MB/s
Jak możecie to coś poszukajcie.
Masz pytania, nie chcesz zaśmiecać forum, pisz na priv chętnie ci pomogę.