Na pewno nie pierwsza; już kiedyś krytykowałem tutaj Sandiska ultra 64gb, który nie współpracował z 6d (zdjęcia znikały i trzeba było odzyskiwać). Drugi egzemplarz tak samo. Prawdopodobieńswo podróbki praktycznie zerowe. Z kart pamięci tylko najdroższe karty Extreme pro wyróżniaja się czymkolwiek od >tuzina innych firm.
Tak samo inne produkty tej firmy były z mojego doświadczenia na poziomie mniej niż przeciętnym.
I don't always shoot wide angle zooms, but when I do, I prefer the 16-35 f/4 IS.
Bardzo zły.
Czytałeś instrukcję obsługi aparatu?
"Secure Digital (SD/SDHC/SDXC)
Kompatybilne z UHS-I i Eye-Fi"
Masz tu jakieś mikroSDHC z przejściówką? Jak chcesz sobie zrobić krzywdę to Twoja spraw. Daj sobie spokój z tym wynalazkiem to karta dobra do odtwarzania mp3 z telefonu nie do foto.
Kup sobie: 32GB SANDISK SD SDHC EXTREME 60MB/S CLASS 10 (5437361065) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
C eos 6D | T 24-70/2,8 VC USD; C 70-200/2,8 L USM; C TCx1,4II | YN-568EX
www.cobalt.fr.pl
Wolniejszych aparatow Canon juz nie produkuje, wiec wszystko co wyladuje w przelyku tego potwora bedzie dzialalo.
Skup sie lepiej na dobrym obiektywie a nie karcie.
BTW to kolejne pytanie typu "na jakim paliwie jezdzic malczanem".
Kup normalna sd class 10 lub uhs1.
C eos 6D | T 24-70/2,8 VC USD; C 70-200/2,8 L USM; C TCx1,4II | YN-568EX
www.cobalt.fr.pl
a potem "sprzedam prawie nowa..."
Nie mamy pańskiego płaszcza i co pan nam zrobi?
Cham się uprze i mu daj. No skąd ja wezmę, jak nie mam!
Jesli adapter jest dobrej jakosci a styki czyste to problemow nie bedzie a karte taka mozna rownolegle wykorzystywac np. w GoPro.