Brat dostał ostatnio od niby DHLa, czekał na paczkę i kliknął, teraz moja w tym głowa, żeby odczarować. :/
Trzeba było zmieniać hasła w pocztach bo WP blokowało (ze względu na spam) i jeszcze dziś zająłem się kontem w banku bo też straciłem dostęp.
Brat dostał ostatnio od niby DHLa, czekał na paczkę i kliknął, teraz moja w tym głowa, żeby odczarować. :/
Trzeba było zmieniać hasła w pocztach bo WP blokowało (ze względu na spam) i jeszcze dziś zająłem się kontem w banku bo też straciłem dostęp.
Ostatnio edytowane przez busz ; 12-06-2015 o 10:34
zobacz czy czegoś nie przelali
Nie mamy pańskiego płaszcza i co pan nam zrobi?
Cham się uprze i mu daj. No skąd ja wezmę, jak nie mam!
"http://www.canon-board.info/galerie-uzytkownikow-15/zysk-auto-moto-speed-i-inne-95489/"]galeria na CB[/URL]
7D2/10-640/2,8-5,6+YN568EXII
Po to właśnie ten numer jest robiony, tylko niektórzy "oferują pomoc" oczywiście odpłatną w usunięciu wirusa czy odblokowania dysku, ale przejmują bez wiedzy właściciela poufne dane i kontrolę nad komputerem. Jeżeli to w miarę mocna jednostka, to część mocy obliczeniowej pójdzie na wysyłanie spamu do innych osób. Warto posiadać zewnętrzne, nie związane z komputerem zabezpieczenie do logowania na koncie bankowym, wiele banków oferuje tzw token, to generator jednorazowych zmiennych dynamicznie kodów sześciocyfrowych. Czas ważności kodu pozwala na zalogowanie się, oraz na potwierdzenie zleconej operacji ( oczywiście kod jest już inny) i jest zbyt krótki dla systemów dekodujących. Co najwyżej ktoś może Ci zablokować dostęp do bankowości elektronicznej.