Cytat Zamieszczone przez italy Zobacz posta
Ostatnie 3 kadry wyśmienite co to za zwierzaki?
Tak to szkockie krowy, jeden z symboli Szkocji. Ale dokładnie to Highland cattle.
Dzięki - cieszę się, że jakieś kadry są w porządku.

Cytat Zamieszczone przez macmathys Zobacz posta
Bo te szkockie krowy dają whisky .
podoba mi się ta teoria, coś w tym musi być.

Cytat Zamieszczone przez Tom77 Zobacz posta
91 super
dzięki, naprawdę dzięki.

Cytat Zamieszczone przez luso Zobacz posta
Podoba mi się 72, 74 Jeśli to nie tajemnica to czy możesz napisać w którym miejscu były robione i jak długim obiektywem?

Zdjęcia z Pienin też bardzo fajne. Najbardziej podoba mi się 77 i 82. Rozumiem, że większość zrobiona z Sokolicy. Mam pytanie jak wydostaliście się z Sokolicy po zmroku i jak tam weszliście o świcie. Zakładam, że nocowaliście w Szczawnicy i aby dostać się na Sokolicę z tej pięknej miejscowości trzeba przepłynąć na drugi brzeg Dunajca. A flisacy nie pracują 24h na dobę...
Dzięki!!!
Tak już podaję szczegóły.
72 - ogniskowa 100mm, F9, 25 sekund, ISO 200. Zdjęcie z mostu Siekierkowskiego.
74 - 100 mm, F6,3, 15 sec, Iso 320.

Pienieny. To nie są zdjęcia z Sokolicy, a z Wysokiego Wierchu. (https://pl.wikipedia.org/wiki/Wysoki_Wierch) Bardzo fajnie się dojeżdża samochodem w pobliże. Miejscówka po stronie Słowackiej. Potem 30/40 minut marszu i spokojnie przed czasem zdążyliśmy. Co ciekawe gdy szliśmy w ogóle nie było mgły Nocowaliśmy w łapskach Niżnych. Wyszliśmy z hotelu przed 4.00 i spokojnie zdążyliśmy. Polecam.
(Gwoli sprawiedliwości to miejscówka poznana na warsztatach Studia Huśtawka od Pawła Ucharczuka).