Mój mail jest w stopce - JPG'iem zajmę się jutro i Ci prześlę.
Mój mail jest w stopce - JPG'iem zajmę się jutro i Ci prześlę.
moge także wysłać RAW jeśli ktoś chce. dawac maila i zaraz wysyłam![]()
Oko plus aparat - dobrana para.
sprzęt do generowania, rozpraszania, skupiania i rejestrowania świat(ł)a.....
To ślij do mnie. Mail w stopce.
widzę że zainteresowanie tym obiektywem spore....
zdjęć jest może niezbyt dużo w necie, ale jak już są to raczej dobre:
http://www.pbase.com/dleung/image/25511588
Heniek
Tomku dostałeś już mojego RAW'a od konradl? Czy ci wysłać? Konradl już ci wysyłam jpg'a
Raw do Tomka juz poszedl.
Jpga tez dostalem, kurde jestem w szoku, bardzo ladna jakosc, w porownaniu do tamrona to nie ma o czym gadac...
Jaka jest orientacyjna cena tego szkielka, tak zeby nie przeplacic? Bo czytalem gdzies ze ktos dal w komisie 200 zl a na allegro znowu cena oscyluje w graniocach 900 zl...
zanussi a czym robisz? Bo z Canona ten moj PS obsluguje 10d 300d i 20d z 350d ma problemy.
No ja dałem 163 Euro, tyle mnie wyszedł na niemieckim allegro, ceny wachają się od 150 do 220 Euro. Za 200zł to nie słyszałem, to niebywała okazja, chyba, że chodziło o szkło 70-210/4, które jest dosyć kiepskie. Ja nie żałuję ani złotówki wydanej na to szkiełko, no i nie mam tej przypadłości o której pisał kolega, tzn. nie wysuwa się jak jest skierowany w dół.
Poniżej wywołany RAW o którym mowa wcześniej, parametry ISO 100, 1/1600s, f4.5, odległość od obiektu na oko 700-800m
pełna klatka
crop
Jakby ktoś jeszcze coś potrzebował to śmiało.
Tak dostałem. Rozglądałem się za tym szkłem i nie mogłem go trafić, szczęściarz z CiebieZamieszczone przez stdanielo
![]()
Próbowałeś RawShooter essentials 2006? On obsługuje CR2.Zamieszczone przez konradl