Cytat Zamieszczone przez Przemek_PC Zobacz posta
A wzial ktos pod uwage fakt, ze obraz generowany przez projektor sklada sie z pikseli i sa one widoczne dla ludzkiego oka a co dopiero dla aparatu 20Mpx ?
Okazuje się że wielu rzeczy nie wziąłem pod uwagę, zbyt wielu Choćby to o czym pisałem w ostatnim poście, czyli jak to wszystko upchać, porozstawiać. I tak mam problem z lampami - niestety nie mogę zamontować sufitowego systemu - więc te wszechobecne statywy i kable są prawdziwą zmorą.

Temat i tak jest ciekawy i pewnie prędzej czy później zrobię taką próbę bo przecież oprócz takiego standardowego wykorzystania typu projekcja na tło można to wykorzystywać na różne inne bardziej kreatywne sposoby.

Dzięki uprzejmości jednego użytkownika widziałem też fotki robione z projekcją w tle, nie specjalnie aranżowane ale reporterka z różnych imprez, jakiś zwykły projektor, dosyć jasna sala i nie jest źle. Zatem temat na pewno nie jest nierealny, choć z wielu powodów trudny do realizacji. Tło drukowane poza kosztami ma tę zaletę że wieszam, oświetlam i tyle.