Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 13

Wątek: Targi motocykli - Warszawa

Początki nałogu Awatar stratus
    Miasto
    Warszawa/Ochota czasem Hajnówka:)))

Domyślnie Targi motocykli - Warszawa

Jeśli ktoś ma ochotę pofocić trochę chromu to proponuję Targi motocykli w Hali EXPO XXI na Prądzyńskiego w Warszawie.
    Tutaj szczegóły.
    Targi trwają do dzisiaj do godz. 18.00 i twardo trzymają się czasu. Wczoraj miałem okazję o tym sie przekonać kiedy dopiero co zacząłem się rozkręcać przy ulubionym stoisku Hondy :grin: ale dzisiaj nadrobiłem :razz:
    Wejściówka 20 PLN

Miasto

Domyślnie

A tu to co udało mi się zobaczyć:grin: :

Miasto

Domyślnie

I jeszcze kilka:

Dopiero zaczyna
    Miasto
    Kielce

Domyślnie

kadry mocno przypadkowe. Poobcinane motocykle śmieci w tle. Niestety jak dla mnie to porażka

Pełne uzależnienie Awatar minek
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

Całe targi i tylko trzy znudzone hostessy? To ja tego nie rozumje, to po co takie targi? (-:

Miasto

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez macx15
    kadry mocno przypadkowe. Poobcinane motocykle śmieci w tle. Niestety jak dla mnie to porażka
    Chętnie podpatrzę efekty pracy kolegi na podobnych imprezach przy zagęszczeniu niemal 1 motocykl na metr kwadratowy i z zaludnieniem ok. 3 osób na metr kwadratowy
    Poobcinane motocykle - zamierzone;
    Śmieci w tle - widocznie ktoś nie posprzątał.
    Przypominam że chodzi tu o targi ogólnie dostępne, a nie sesję zdjęciową. Poproszę więc o krytykę bardziej konstruktywną

Początki nałogu Awatar SimOn!
    Miasto
    3Miasto

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez stratus
    Śmieci w tle - widocznie ktoś nie posprzątał.
    Chodzilo raczej o nieciekawe "zabalaganione" tlo za fotografowanymi motocyklami itd...
    podpis...

Miasto

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez SimOn!
    Chodzilo raczej o nieciekawe "zabalaganione" tlo za fotografowanymi motocyklami itd...
    dzięki ale doskonale zrozumiałem o co chodzi z tym zaśmiecaniem,to była tylko mała złośliwość pod niezrozumienie sytuacji o czym zresztą napisałem

Początki nałogu Awatar SimOn!
    Miasto
    3Miasto

Domyślnie

Ok. Tylko ja sie zastanawiam czy jezeli pokazujesz wlasne zdjecia, a sa one raczej slabe, bo warunki byly jakie byly. To czy nie przeszlo Ci przez mysl zeby nie chwalic sie nimi bo warunki byly salabe?
    A mowienie
    Chętnie podpatrzę efekty pracy kolegi na podobnych imprezach przy zagęszczeniu niemal 1 motocykl na metr kwadratowy i z zaludnieniem ok. 3 osób na metr kwadratowy
    To raczej slaba wymowka, wystawiasz sie na krytyke, to ja rzyjmuj bo zlosliwe uwagi poprostu sa smieszne.
    Podobaja Ci sie wszystkie obrazy jaie ogladasz w galeriach czy na wystawach...?? Nie...?? Jestes malarzem? Nie...?? No to jak mozesz krytykowac??
    No ja widze, ze jak ktos powie ze "ladne, dobre itd." to jest to dobra konstruktywna krytyka ... tak?? Wybacz ale nie rozumiem....
    podpis...

Miasto

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez SimOn!
    Ok. Tylko ja sie zastanawiam czy jezeli pokazujesz wlasne zdjecia, a sa one raczej slabe, bo warunki byly jakie byly. To czy nie przeszlo Ci przez mysl zeby nie chwalic sie nimi bo warunki byly salabe?
    Myślę że niepotrzebnie brniemy do błędnego koła. Byłem pewien że dobrze poznałem forum i są wątki gdzie poddaje się ocenie swoje zdjęcia i są też takie na których pokazuje się WYDARZENIA ale chyba sie myliłem. Z drugiej jednak strony jest to forum związane z fotografią więc można uznać że każde pokazane zdjęcie może spotkać się z oceną i niekoniecznie pozytywną, a to że zdjęcia są marne to sam wiem o tym. W końcu człowiek uczy sie całe życie.

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów