Pudełkiem zdjęć nie robię![]()
Canon
w Holandii przy cashbacku pytaja o numer seryjny, wskazanie sklepu, w ktorym sie dokonalo zakupu i o plik z fakturka, ktora pewnie mozna sfocic/zeskanowac (ja dostalem PDF-a z fakturka mailem). z tym ze akcja byla krotsza, bo do 26/7, gdzie chyba cala Europa ma do 31/7... no ale jaki kraj, taka promocja
w kazdym razie... na swoje 180 EUR jeszcze czekam...
czy ktoś orientuje się, czy plan CC można legalnie odsprzedać?
podpinam się pod pytanie, własnie dostałem po 2 miesiacach oczekiwania tablet wacoma i AdobeÂŽ Creative Cloud , czy można i opłaca sie to sprzedawać? Czy moze jak robię duzo zdjeć produktom i ślubniaków to znajdzie to u mnie zastosowanie ? problem z tym, że nie mam 20 lat i z każdą nowościa mi schodzi żeby ja wdrożyć.
Osobiscie wacoma uzywam w PS i do niego bez piora nie siadam. Mysz to katorga.
Jak umiesz pisac odrecznie, tablet nie sprawi Ci problemu.
witam jak bym kupił ten obiektyw Outlet! Obiektyw CANON EF 35mm f/2.0 IS USM - Media Markt o tez będę miał zwrot z cashback
5dmk III 6D 17-40/4 24-70 2.8 70-200/2.8 is ex580II DP-600 epson l800 mavic
Czy korzystał ktoś z promocji "stare za nowe" cashback?
Według regulaminu Canona, powinienem oddać jakiś stary aparat do zbiórki elektrośmieci oraz załączyć oświadczenie, że takiego zwrotu dokonałem.
Z tego co się orientuję, to te firmy które przyjmują stary sprzęt nie dają żadnego potwierdzenia pisemnego odbioru towaru.
Czy wystarczy, że napiszę tylko oświadczenie że sprzęt zwróciłem do miejsca zbiórki? Trochę to dziwne, bo teoretycznie mógłbym wcale nie oddawać.
Ma ktoś pewne info?