[Sergiusz] Moja droga

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Sergiusz
    Pełne uzależnienie
    • 2008
    • 2708

[Sergiusz] Moja droga

Trudna decyzja.

Zawsze się zastanawiam nad wyborem właściwej drogi. I nawet jak podążam w wybranym kierunku to często ogarniają mnie wątpliwości. Jest to jeden z głównych powodów dla, których zakładam ten wątek. Mam nadzieję, że przy oglądaniu zdjęć obędziecie się bez papierowych toreb. Mam na myśli te, które znajdują się za siedzeniem w samolotach pasażerskich.
    Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.
  • terminator
    Początki nałogu
    • 2007
    • 325

Bo to już nie ma zwykłych nudystów? Ciekawe. Można by zaaranżować wiele scen przy tej tablicy. Sama tablica na tle kraty (kadrowałbym ciaśniej) też ma swoją wymowę. Jesteśmy więźniami przepisów, wymyślanych przez nawiedzonych wójtów, merów, burmistrzów.
    __________________________________________________ ____
    " W zasadzie dla Polaków nie ma rzeczy niemożliwych do zrobienia,
    chyba że... muszą zbudować drogę."

Komentarz

• Adso
      Początki nałogu
      • 2007
      • 310

zdjęć?...póki co jest jedno zdjęcie... i na dobrą sprawę więcej ideologii niż zdjęcia
      Pcim----->
      <---- Warszawa
      też by pasowało
      galeria: http://adso.digart.pl/digarty/

Komentarz

• marekb
        Pełne uzależnienie
        • 2006
        • 2273

ahtystyczne... a tak szczerze, mógłbyś rozwinać...?? moja droga - trudna decyzja... chyba jakis przycmiony żem dzis jest. i te torby za siedzeniem w samolotach koniecznie pasażerskich...?? nie, no nie mam tyle polotu...

Komentarz

• yerzu
          Bywalec
          • 2007
          • 160

Nie bede sie odwdzieczał za krytykę u mnie ... miejsce i tablica sa na prawde ciekawe i tyle. Motyw to nie wszystko ... miales ogrom czasu i nawet kadru nie mogles ciekawego znalesc ? A jadnak troche żółci we mnie jest. Kiepszko jak jasna cholera

EDIT : BTW zapomnial bym napisac o braku podstaw fotograficznych ... czemu białe jest szare - trzeba naswietlic ... sory kolego ale jak chcesz ktytykowac OSTRO innych to wypadalo by cos o fotografii wiedzic

Komentarz

• fPudelkova

Brakuje kierunku OTHER

Komentarz

• Sergiusz
              Pełne uzależnienie
              • 2008
              • 2708

Zdecydowałem się na jedyny słuszny kierunek i od razu pojawiły się problemy...

Postanowiłem przeczekać i zrealizować marzenie większości narkomanów i spędziłem...

Tydzień na działce

Niestety sielanka została przerwana...

W biegu

I chcąc nie chcąc tylko bardziej żwawo ruszyłem dalej...

Komentarz

• DonBolano
                Początki nałogu
                • 2008
                • 331

Robi sie ciekawie..
                Na świat spoglądam przez armatę...

Komentarz

• rob76
                  Coś już napisał
                  • 2007
                  • 56

fajne story :-)
                  "nie wiem, nie znam się, nie orientuję się, zarobiony jestem"

Komentarz

• flyxray
                    Dopiero zaczyna
                    • 2007
                    • 46

a ja powiem zupelnie nie zlosliwie ze masakra

po kims komu zdarzylo sie krytykowac prace innych spodziewalem sie czegos znacznie ciekawszego
                    trzy aparaty, trzy zoomy, trzy stalki, trzy lampy i tylko jedno studio.

Komentarz

• Sergiusz
                      Pełne uzależnienie
                      • 2008
                      • 2708

I zauroczony pięknymi kobietami... Postanowiłem skosztować trochę wody.

Odpoczynek nad szklaneczką wody

Komentarz

• mbehnke
                        • 2005
                        • 1

Jedno chyba było już w ''Lustrzance''?

Komentarz

• Vitez
                          zło konieczne
                          • 2004
                          • 19804

A dlaczego czarnobiałe?

Komentarz

• Sergiusz
                            Pełne uzależnienie
                            • 2008
                            • 2708

czarno białe

Wszystkie zamieszczone w tym wątku zdjęcia już gdzieś były lub zapewne niebawem gdzieś będą zamieszczone. Ale mogą nieznacznie lub znacznie różnić się kadrem a na pewno podpisem lub tytułem, który ma wpływ na kontekst zdjęcia. Tytuł ostatniego zdjęcia to: „Mężczyzna odpoczywający nad szklaneczką wody” Tytuł niejako zmusza do poszukania tego mężczyzny, którego celowo umieściłem poza mocnymi punktami obrazu. Jeśli tytuł zdjęcia byłby np.: „Piękna kobieta” mężczyzny by nikt nie widział.

Dlaczego czarno- białe? Też się nad tym zastanawiałem. Jako, że w tytule zdjęcia jest odpoczynek chciałem aby zdjęcie było „spokojne” Kolor a w zasadzie kolory ulicy po lewej stronie kadru nieco ten spokój burzyły. Co prawda kwiaty ( to zielone coś w donicach ) w jakiś sposób harmonizowały z ceglastą ścianą ale ostatecznie zdecydowałem się na pozostawienie zdjęcia czarno- białego.

Komentarz

• flyxray
                              Dopiero zaczyna
                              • 2007
                              • 46

haha rozbawiles mnie tym mezczyzna specjalnie umieszczonym poza mocnymi punktami obrazu.

wiesz kiepskie te prace pod wzgledem technicznym jak i tematycznym tak wiec zastanawiam sie kto chce je zamieszczac?

dodam jeszcze ze pomimo marnych prac jeszcze bardziej marna jest ideologia jaka dopisujesz do kazdej z nich

proponuje poogladac albumy innych wielkich fotografow, zastanowic sie na ich pracami, wyciagnac wnioski i... nauczyc sie obrobki
                              trzy aparaty, trzy zoomy, trzy stalki, trzy lampy i tylko jedno studio.

Komentarz

Pracuję...