Fotografia Miesiąca - REAKTYWACJA

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • CamelXP
    Bywalec
    • 2006
    • 231

Fotografia Miesiąca - REAKTYWACJA

Tak sobie przeglądam zaprzyjaźnione forum i bardzo mi się podoba właśnie ten dział (Zdjęcie miesiąca). Może by i u nas wprowadzić? Już nawet nie bawić się w tygodnie, a zbiorczo raz w miesiącu.

Mam nadzieję, że nie zlinczujecie mnie za link
    Czy gdybym powiedział Adamowi Mickiewiczowi: "Nie podoba mi się 'Pan Tadeusz' ", odżekłby: "Dawaj cwaniaku, pokaż swoją galerię epopei narodowych" ?
  • pawweg
    • 2007
    • 14

też uważam że to dobry pomysł...odetchnąć od tych technicznych zagadnien...a wziąść się za art...co nam sprawia najwięcej przyjemności
    http://pawweg.digart.pl/digarty/
    http://pawweg.pl/

Komentarz

• RASTLIN
      Dopiero zaczyna
      • 2007
      • 20

Powiem tak tam jest prawdziwe forum o fotografii a tutaj jest zaprzeproszeniem pie..... o dupie maryni widzieliscie ile tam bylo fotek z barborki a ile tutaj ?? tam bylo 6 topicow z rajdu a u nas jedna strona i 6 stron pieprzenia o niczym ze za ciemne za jasen nie ostre itp i klotnie na ten temat wezcie sie do roboty a nie bo jak dla mnie za duzo czytacie testow i zamiast robic ftoki prawdziwe to robicie fotki scian, baterii, banknotow i doszukujecie sie jakis winet, glebi itp.... to tyle w tym topicy
      EOS 400D + 18-55KIT + 28-90mm + 70 - 300 IS USM + M42 50mm1,8 :smile:

Komentarz

• pawweg
        • 2007
        • 14

heeeee...ostro pojechane...
        http://pawweg.digart.pl/digarty/
        http://pawweg.pl/

Komentarz

• akustyk
          gajowy
          • 2004
          • 12226

Zamieszczone przez RASTLIN
          wezcie sie do roboty a nie bo jak dla mnie za duzo czytacie testow i zamiast robic ftoki prawdziwe to robicie fotki scian, baterii, banknotow i doszukujecie sie jakis winet, glebi itp.... to tyle w tym topicy
          nie wiem w jakim jezyku to napisales, ale na pewno nie po polsku, a przynajmniej nie majac na uwadze zasady gramatyki (trudne slowo ) i interpunkcji (jeszcze trudniejsze slowo ) tego jezyka

pomijam zupelnie fakt, ze nie mam pojecia, skad wiesz lepiej ode mnie, jakie zdjecia robie kiedy mam czas ruszyc sie sprzed kompa
          Ostatnio edytowany przez akustyk; 984.
          www albo tez flickr

Komentarz

• RASTLIN
            Dopiero zaczyna
            • 2007
            • 20

ale czy tak nie jest ?? ze u nas sie rozpisuja na tematy strikte techniczne zamiast pokazac zdjecie "idealne swoje" jako przyklad to tu sie kloca ze ostre a nie jednak za ciemne a moze nie ostre i tak w kolko macieju:/ a tam fotka krotki komentarz nastepna that's it....

Komentarz

• CamelXP
              Bywalec
              • 2006
              • 231

Rany! Do pralni! Ja nie pytam o opinie na temat forum, tylko działu "Zdjęcie miesiąca" Ghrrrr

Edit

No i może właśnie to by było miejsce żeby pogadać właśnie o fotografii, a nie o sprzęcie

Edit 2

A w ogóle po co gadać. Wysłać zdjęcia, oddać głos w ankiecie i koniec, bez zbędnej dyskusji
              Czy gdybym powiedział Adamowi Mickiewiczowi: "Nie podoba mi się 'Pan Tadeusz' ", odżekłby: "Dawaj cwaniaku, pokaż swoją galerię epopei narodowych" ?

Komentarz

• RASTLIN
                Dopiero zaczyna
                • 2007
                • 20

wlasnie o to chodzi ze nie wiem bo wiecej spedzacie czasu przed kompem piszac tutaj uwagi niz, robicie i wstawiacie fotek i ot caly problem

Komentarz

• CamelXP
                  Bywalec
                  • 2006
                  • 231

wlasnie o to chodzi ze nie wiem bo wiecej spedzacie czasu przed kompem piszac tutaj uwagi niz, robicie i wstawiacie fotek i ot caly problem
                  1. Jak byś powstawiał przecinki, było by łatwiej czytać
                  2. Jesteś za nowym działem pt. "Zdjęcie miesiąca" czy przeciw?

Komentarz

• sniper88
                    Pełne uzależnienie
                    • 2007
                    • 1156

Dorzuc ankiete do watku Mnie pomysl sie podoba
                    WWW | 500px | IG
                    Semper in altum

Komentarz

• RASTLIN
                      Dopiero zaczyna
                      • 2007
                      • 20

oczywiscie, ze za nowym dzialem sorry ale z przyzwyczajenia uzywania komunikatora itp zapominam o tego typu wypowiedziach :/ ale zeby nie bylo mozliwosci w takim topicu gadania na temat zdjec tylko czysta "sztuka" nic wiecej i ankieta ofc
                      a te wczesniejsze uwagi byly do dzialu galerie uzytkownikow, gdzie wiecej sie gada niz pokazuje

Komentarz

• CamelXP
                        Bywalec
                        • 2006
                        • 231

Generalnie o to właśnie chodzi, zdjęcia, ankieta, dobre i bez gadania. Jak się komuś podoba to głosuje, a jak nie to nie...

Komentarz

• adalbert
                          Początki nałogu
                          • 2007
                          • 353

Powiem tak tam jest prawdziwe forum o fotografii a tutaj jest zaprzeproszeniem pie..... o dupie maryni
                          A może Kolega przyjmie do wiadomości, że wielu użytkowników traktuje to miejsce jako forum stricte SPRZĘTOWE (np. ja) i nie ma potrzeby umieszczania tutaj swoich zdjęć w wielkich ilościach - poza przypadkami, które rozstrzygają o jakiejś kwestii technicznej (np. BOKEH), pokazują możliwości poszczególnych obiektywów czy puszek, dają sposobność porównań, etc. (okraszenie tych kwestii zdjęciami oczywiście bardzo pomaga ) ...
                          Galerie użytkowników traktuję jako miły dodatek.
                          Generalnie jednak - są od tego inne portale. Canon-board to dla mnie społeczność ludzi posługujących się sprzętem canona i wymieniających uwagi na jego temat. I nie ma się co na to oburzać - taka specyfika tego miejsca.

Nawiązując do tematu wątku - pomysł ZDJĘCIA MIESIĄCA - jak najbardziej ok - kolejne urozmaicenie obok BATTLE

Komentarz

• RASTLIN
                            Dopiero zaczyna
                            • 2007
                            • 20

to moze kolego traktuj sobie to forum stricte sprzetowo ale w dzialach dot sprzetu !! a nie w galerii galeria jak sama nazwa wskazuje dotyczy pokazywania czegos w tym przypadku zdjec zrobionych przez forumowiczow ktorzy chca sie pochwalic nowymi dobrymi zdjeciami i rozmowa o sprzecie ze ma FF BF i caly inny zlepek literek w tego typu topicach jest dla mnie bezsensem !! no ale to moje zdanie jak dla mnie galeria to galeria. i jest wystarczajaca ilosc topicow mowiacych o sprzecie dla "onanistow" sprzetowych zeby mogli sie tam wyzyc that's all
                            !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
                            to mzoe kolego adalbert chodzisz do Muzeum narodowego, Luvru i innych tego typu miejsc ogladac pedzle, palety czy obrazy ?? jak odpowiesz sobie na to pytanie bedziesz wiedzial do czego sluzy galeria na tym forum
                            Ostatnio edytowany przez RASTLIN; 11783. Powód: Automerged Doublepost

Komentarz

• Vitez
                              zło konieczne
                              • 2004
                              • 19804

Proponuję nie karmić...

Komentarz

Pracuję...