instrukcja obslugi do G9

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • kafer

instrukcja obslugi do G9

Witam, jestem tu pierwszy raz wiec sie przedstawie, mam na imie Krzysiek i pstrykam 400D.
    Natomiast moj przyszly tesc zakupil sobie G9 i bez instrukcji ani rusz, a jak mialbym mu wszystko tlumaczyc to chyba bym oszalal dlatego prosze o info gdzie moge znalezc taka instrukcje w jakims pdf? moze ktos ma i moglby mi podeslac?
    pozdrawiam
    k
  • Sempoo
    Początki nałogu
    • 2007
    • 273

Nota bene jest takowa dołączona do płyt z oprogramowaniem, razem z aparatem w firmowym pudełku.
    60D | 50 1.8 II | kit 18-55 + Tamron 70-300 | moje foty

Komentarz

• kafer

Zamieszczone przez Sempoo
      Nota bene jest takowa dołączona do płyt z oprogramowaniem, razem z aparatem w firmowym pudełku.
      Witam,
      pozostaje mi Tobie podziekowac za zainteresowanie moim postem, bo owszem instrukcja jest, ale nie po polsku. Chyba, ze sugerujesz, ze aparat nie posiada oryginalnego opakowania bo jest np. kradziony? szkoda slow.

Jesli jednak ktos ma mozliwosc udostepnienia takiej instrukcji to prosze o pomoc. Swoja droga dziwi brak mozliwosci pobrania takich ze strony producenta.

Komentarz

• Vitez
        zło konieczne
        • 2004
        • 19804

Zamieszczone przez kafer
        Witam,
        pozostaje mi Tobie podziekowac za zainteresowanie moim postem, bo owszem instrukcja jest, ale nie po polsku. Chyba, ze sugerujesz, ze aparat nie posiada oryginalnego opakowania bo jest np. kradziony? szkoda slow.
        Skoro instrukcja jest nie po polsku to niech się do sprzedawcy odezwie (chyba że nie kupował w Polsce) bo obowiązkiem sprzedawcy jest dostarczenie instrukcji w języku polskim jeśli zakupu dokonano na terenie Polski.
        Kradziony nie, ale nie z dystrybucji Canon Polska jak widać tak...

Komentarz

• kafer

Zamieszczone przez Vitez
          Kradziony nie, ale nie z dystrybucji Canon Polska jak widać tak...
          na szczescie kolega Sempoo obiecal wyslac instrukcje wiec problem jakby rozwiazany.

A aparat faktycznie spoza dystrybucji Canon Polska, przyjechal z zagranicy, sprzedawca('importer' ) udostepnil instrukcje do wczesniejszego modelu, ale tesciowi to troche za malo, przypuszczam, ze podstawowa obsluga niczym sie nie rozni, ale uparl sie na manuala do G9.

Komentarz

• kafer

dzieki uprzejmosci Sempoo mam juz instrukcje, dzieki wielkie

Komentarz

• pepe32

Sempoo czy byłbyś tak dobry i mi wysłał bo kupiłem G9 w UK i nigdzie nie moge znalecs polskiej instrukcji

Komentarz

• pepe32

wielkie dzięki

Komentarz

• bordoman

instrukcja CANON G9

Pepe 32
                  Teraz ja mam do ciebie prośbę o przesłanie instrukcji sam czekam na aparat ze Stanów więc chciałbym być już przygotowany na spotkanie z tym problemem. Z góry dziekuje.
                  Pozdrawiam

Komentarz

• Sempoo
                    Początki nałogu
                    • 2007
                    • 273

Hehe, co Wy tak wszyscy sprowadzacie G9 spoza Ojczyzny? Jak bardzo się Wam to opłaca? Ja dałem 1699,-

Komentarz

• Vitez
                      zło konieczne
                      • 2004
                      • 19804

Zamieszczone przez Sempoo
                      Hehe, co Wy tak wszyscy sprowadzacie G9 spoza Ojczyzny? Jak bardzo się Wam to opłaca? Ja dałem 1699,-
                      A ze Stanów ok 1100zł z przesyłką. Tylko instrukcji i gwarancji brak. No i trzeba kombinować by ktoś przywiózł by dodatkowych kosztów nie było.

Komentarz

• Sempoo
                        Początki nałogu
                        • 2007
                        • 273

Najgorsze to ten brak gwarancji. A instrukcja... po co - jest intuicja :-P

Komentarz

• adMiRau

Bez instrukcji to troche ciezko czlowiek sie cieszy ze taniej kupil a teraz wychodza braki, dlatego mam goraca prosbe do wlasciciela takowej instrukcji[pl] zeby podeslal mi na maila

z gory dzieki

Komentarz

• aska

czesc. czy moge dostac forward ten instrukcji? wlasnie stalam sie szczesliwa posiadaczka G9 z UK i chcialabym sie doksztalcic po polsku

Komentarz

• bordoman

g9

Na swieta przylatuje mój brat wiec aparacik zakupi przy okazji
                              A koszt to aparat-428 dol. plus obudowa podwodna-174dol.

Komentarz

Pracuję...