Cash Back od 1.10.07
Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X
-
Tagi: Brak
-
-
EOS 5D + 24-105 LISU KIT ...............................250,-EUR
Wow, jakaś nowa technologia LISU? Może coś dla fotografów przyrody?
Komentarz
-
Dzięki za info! Hurrra, jest kaszbek na Macro Ring Lite MR-14EX ... 30,-EUR. A może jeszcze tak jak zapowiadają spadną ceny w IV kwartale? I złoty się umocni? Nieźle, nieźle... może być.Komentarz
-
Ciekawy jest cashback na względnie popularne obiektywy 17-40 i 70-200 f/4.
Zakładając, że średnie allegrowe ceny to odpowiednio 2400 zł i 2200 zł po odjęciu zostaje niewiele ponad 2000 zł za 17-40 i niewiele ponad 1800 zł za 70-200 f/4 czyli bardzo korzystnie (jak na Polskę). :-)cogitationis poenam nemo patitur...
Zaczątek nowej galerii - http://www.obiektywni.pl/autorzy/aut...03-0-0-0-0.phpKomentarz
-
Dzięki za informację! 260 zł w kieszeni to zawsze coś, ale cena 40D do stycznia i tak pewnie spadnie.
Dają największe zniżki na 24-70 i 70-200... będą nowe wersje z IS i najnowszym IS? Jeżeli dają takie zniżki to znaczy, że chcą się ich pozbyć. Jak zwykle sprzedawcy i tak pewnie podwyższą cenę o wartość zwrotu pieniędzy.Ostatnio edytowany przez asdfasfd; 12296.Komentarz
-
tylko zobacz co za cholerstwo musisz kupic do 40d zeby sie zalapac
faktycznie sprzedaz 70-200 4L skoczy w pl jeszcze bardziejKomentarz
-
Nie jest tak najgorzej 100 - tka jest całkiem całkiem. Po za tym moja luba coś przebąkuje, że chciałaby spacerzooma więc ten 17-85 mógłby być. A że przy okazji dodają do niego body
to czemu nie wziąć?
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Komentarz
-
-
Komentarz
-
A nie trzeba mieć do tego faktury? Cena z fakturą na 70-200 f/4 to tak koło 2450złCiekawy jest cashback na względnie popularne obiektywy 17-40 i 70-200 f/4.
Zakładając, że średnie allegrowe ceny to odpowiednio 2400 zł i 2200 zł po odjęciu zostaje niewiele ponad 2000 zł za 17-40 i niewiele ponad 1800 zł za 70-200 f/4 czyli bardzo korzystnie (jak na Polskę). :-)hm...Komentarz
-
-
To sprawdzona informacja? By dostac zwrot trzeba zakupic body + obiektyw(nie znam niemieckiego niestety)?Komentarz
-
Tyle że zakres tego pierwszego obiektywu przy cropie dla niej bez sensu.
No właśnie też pytam.
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Komentarz
-
Komentarz
Komentarz