Chip FOTO-VIDEO padł

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • iREM
    Uzależniony
    • 2005
    • 951

Chip FOTO-VIDEO padł

No to sobie poczytaliśmy. Fakt, że artykuły tam raczej kiepskie, ale było. I się zmyło. Miesięcznik padł był (prawdopodobnie, jak to powiedział "dział dystrybucji")
    Wszystko można zrobić lepiej.
    www.irem.pl | 500px | foty.irem.pl
  • KMV10
    Pełne uzależnienie
    • 2005
    • 2320

Nie wiedziałem, że coś takiego nawet istnieje(ło). W pracy już dawno pozbyliśmy się Chipopodobnych wydawnictw - są po prostu za słabe...

Komentarz

• pazurek
      Pełne uzależnienie
      • 2005
      • 1294

Czasopismo bylo calkiem sympatyczne, gdyby "masy" do ktorych bylo skierowane zaczely korzystac z rad jakich udzielano w artykulach, ogolny poziom zdjec podniosl by sie zauwazalnie. Chociazby na stronach typu plfoto.
      http://plfoto.com/4986/autor.html

Komentarz

• iREM
        Uzależniony
        • 2005
        • 951

Zamieszczone przez KMV10
        Nie wiedziałem, że coś takiego nawet istnieje(ło). W pracy już dawno pozbyliśmy się Chipopodobnych wydawnictw - są po prostu za słabe...
        To prawda. Artykuły były czasem bardzo kiepskie, ale lepsze to niż nic. Ludziska się choć trochę fotokultury uczyły, a tak... :-/
        Wszystko można zrobić lepiej.
        www.irem.pl | 500px | foty.irem.pl

Komentarz

• kami74
          Pełne uzależnienie
          • 2005
          • 1492

Prenumerowałem swego czasu. Az doszedłem do wniosku, że całą zawartą tam wiedze plus o wiele wiele wiecej pozytecznych i ciekawych informacji znajduje na CB tudzież wogóle w necie. Mysle, że to jest jeden z głównych powodów upadku tego typu periodyków.
          5DII 24105f4L S7030045,6APODG 501.8II 430EX wyposażona w ponton VS600R
          MOJE PSTRYKI NA CB& GALERIA NETOWA

później, późnym popołudniem, gdy cienie będą dłuższe i smutniejsze niż są..

Komentarz

• pazurek
            Pełne uzależnienie
            • 2005
            • 1294

W zasadzie to w necie mozna znalezc wszystko, wiec kupowanie jakiejkolwiek prasy w pewnym sensie mija sie z celem. A jeszcze jak ktos ma laptopa i zasieg WIFI w WC, to...
            http://plfoto.com/4986/autor.html

Komentarz

• ishi
              Bywalec
              • 2005
              • 145

siedze w pracy, nuda -oczy od monitora już bolą to biore CFV i sympatycznie zabijam czas kiepskie, nie kiepskie... dla zapalonego amatora super czasopismo... ale fakt, laptop na kolanach w WC to dopiero coś i muzyczke jakąś można posłuchać jakby każdy amator poczytał ze zrozumieniem te artykuły to serio jakość wszechobecnych fotek byłaby wyższa...... no trochę.

Komentarz

• LemonR
                Bywalec
                • 2005
                • 234

Jak dla mnie przeważnie brakowało w nim większego zgłębienia tematu. I tak trzeba było wchodzić na CB aby być usatysfakcjonowanym.

Komentarz

• PrzemeS
                  Początki nałogu
                  • 2006
                  • 310

A jeszcze jak ktos ma laptopa i zasieg WIFI w WC, to...
                  No i tu jest problem. Bo w domu, w WC nie mam zasięgu, a w pracy kibelek jest tak mały, że nogami zapieram się o umywalkę

Kiedyś kupiłem kilka numerów, jednak szybko przestałem. Jakby nie patrzeć, to gazeta była kiepska.
                  Ślubna
                  No i niestety N.

Komentarz

• laur
                    Bywalec
                    • 2006
                    • 144

Mi się podobało te pismo, wiele skorzystałem z ich artykułów, ogólnie bywało różnie z tematyką ale w większości przypadków na plus. To napisałem ja amator fotografi :-)
                    Kilka moich zdjęć: http://www.fotoik.pl/index.php?akcja=autor&rid=2951
                    Moja galeria: http://laur.ovh.org/

Komentarz

• Amholen
                      Dopiero zaczyna
                      • 2006
                      • 46

Zamieszczone przez pazurek

Czasopismo bylo calkiem sympatyczne, gdyby "masy" do ktorych bylo skierowane zaczely korzystac z rad jakich udzielano w artykulach, ogolny poziom zdjec podniosl by sie zauwazalnie.
                      dokładnie - zgadzam się w całej rozciągłości

może zamiast marudzić nad poziomem CFV powiedzcie proszę, co możecie z czystym sumieniem polecić na rynku z "lub czasopism" jeśli chodzi o szeroko pojętą zagródkę foto

Komentarz

• bruckner
                        Początki nałogu
                        • 2006
                        • 275

Szkoda że upadło.... kilka Ciekawych informacji na nr tam było. Ogólnie gdyby było troszku tańsze to pewnie byłaby to całkiem przyjemna lekturka do kominka w piątkowy wieczór hihi
                        pozdrawiam

Fotki Digart
                        FOTOblog

Komentarz

• pepeplaza
                          Dopiero zaczyna
                          • 2006
                          • 34

Przyłączam się do pytania Amholena - jakie czasopismo drukowane zajmujące się fotografią jest obecnie najbardziej wartościowe waszym zdaniem?

Komentarz

• sniper88
                            Pełne uzależnienie
                            • 2007
                            • 1156

Jak byłem ostatnio w empiku to przerzuciłem kilka tego typu gazet, i o ile się nie mylę to "Digital Camera Magazine" był najlepszy.
                            CFV był jak dla mnie gazeta niezla, ale nie zaglebiali sie tam bardziej w opisywane tematy.
                            WWW | 500px | IG
                            Semper in altum

Komentarz

• PROF
                              Bywalec
                              • 2006
                              • 121

Hmmm to nawet nie wiedzialem ze padl, :/ a kupowalem ta nie ze wzgledu na jakies techniki fotografowania a dla artykulow w stylu prawa autorskie, czy czy ewentualnie testy porownawcze obiektywow (choc patrzylem na nie z takim lekkim przymrozeniem oka), nawet na bazie jednego z artow w tej gazecie zaczolem logiczniej porzadkowac zdjecia, i teraz powiem to mi na wet w krew weszlo zanalezianie jakiejs fotki teraz zajmuje mi doslownie chwile
                              łamane przez pare chwil.

Skad wogole taka informacja ze CFV upadl ??

30D, EF 24-70 f2.8 L USM, 70-200 f2.8 L IS USM, EF 100 f/2.8 Macro USM
                              Moje PlFoto , Digart , Obiektywni , OnePhoto

Komentarz

Pracuję...