Sprzedawca z Allegro "Gandini " proszę o opinie

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • gbh
    Dopiero zaczyna
    • 2007
    • 33

Sprzedawca z Allegro "Gandini " proszę o opinie

Witam
    To mój pierwszy post na tym forum chciałbym sie przywitać i zasięgnąć opinii o sprzedawcy z allegro GANDINI , jeśli ktoś u niego kupował i móglby podzielić sie swoimi doświadczeniami byłbym wdzięczny.
    Pozdrawiam
  • brylas
    Bywalec
    • 2006
    • 127

witaj
    ja u niego co prawda nie kupowałem ale 1189 pozytywnych opini o nim to mało?

Komentarz

• Zielony
      Pełne uzależnienie
      • 2005
      • 2928

Wejdź Pan na: http://canon-board.info/showthread.php?t=481

i w opcji 'przeszukaj ten wątek" daj: Gandini

Wyskoczy Ci parę postów gdzie są informacje na jego temat.
      sigpic

Komentarz

• gbh
        Dopiero zaczyna
        • 2007
        • 33

Wszystko to wcześniej przeczytałem ale z tego względu że wpisy były z przed roku czy dwóch to wolę zapytać o aktualne "wrażenia" bo to różnie bywa. Natomiast jeśli chodzi o te pozytywy na allegro (ponad 1000 ) to dotyczą sprzedaży filtrów i pędzelków wiec nie są miarodajne chociażby w kwestii załatwiania jakichkolwiek spraw reklamacyjnych , a przy zakupie sprzętu za ponad 10000 zl to jest ważna rzecz.

Komentarz

• Goopher
          • 2006
          • 13

Gandini - POLECAM!!!

Witam,
          rozmawialem z Panem Slawkiem kilkukrotnie, radzilem sie na temat sprzetu i za kazdym razem otrzymywalem rzeczowa odpowiedz. Zawsze konkretnie i na temat i co najwazniejsze wszelkie kontakty utrzymywane na kolezenskim poziomie. Jesli chodzi o zakupy u tego allegrowicza to kupilem filtr UV, a obecnie dogadujemy zakup lampy 580EXII - z cala odpowiedzialnoscia moge POLECIC - perfekcyjny kontakt i natychmiastowa wysylka (mozliwosc wysylki ubezpieczonej - kurierem).
          Pozdrawiam.
          60D + 24-105/f4L

Komentarz

• Fan nr 1
            Początki nałogu
            • 2005
            • 284

Rok temu kupowałem u Gandiniego 350D cała transakcja przebiegła OK. Odbiór osobisty Puszke mogłem testować do woli. Do wykorzystania podczas testów był statyw, komp, monitor. Ogólnie -polecam

P.S Sprzedawca zadbał tez o mur ceglany za oknem do testowania ostrości obiektywu i niebieskie niebo, niezbędne jak wiadomo do testowania szumów
            ;-)

P.S II Przed zakupem czytałem komentaże do jego aukcji i w którymś pozytywie za pędzelek czy bateryjkę jakiś zbyt szczery klient napisał, że transakcja bez zastrzeżeń body dotarło na czas :-)
            Ostatnio edytowany przez Fan nr 1; 2371.
            Moja galeryjka na CB

Komentarz

• Bonczar
              Bywalec
              • 2006
              • 128

Witam,
              Ja kupowałem ostatnio u niego -> końcówka marca, 350D i polecam w 100%, wszystko było tak jak uzgadnialiśmy na gg. Polecam
              Canon EOS 40D|| 5D MK2 || 17-55 2.8 IS || 50 1.4 ||70-200 4L|| 430EX

Komentarz

• laur
                Bywalec
                • 2006
                • 144

Kupowałem rok temu obiektyw 50mm canona, dwa dni i obiektyw był u mnie, polecam
                Kilka moich zdjęć: http://www.fotoik.pl/index.php?akcja=autor&rid=2951
                Moja galeria: http://laur.ovh.org/

Komentarz

• konradl
                  Uzależniony
                  • 2004
                  • 980

Tamrona 17-50 bralem u gandiniego, a ze z mojej strony nie bylo mozliwosci odbioru osobistego to poprosilem o sample w rawach na podanych przezemenie ogniskowych i przyslonach, a w dodatku gandini zapewnil ze jezeli cos nie bedzie gralo z moim body(20d) to pomio tego ze u niego na 30d jest ok to wymieni na inny, jednak wszytsko jest ok i pieknie dziala do dnia dzisiejszego.

Komentarz

• mistasz
                    Bywalec
                    • 2005
                    • 160

Gosciu w porządku i idzie na rękę. Zależy mu aby klient był zadowolony. Brałem u niego Fuji F31fd

Komentarz

• franker
                      Początki nałogu
                      • 2007
                      • 305

przesyłkę i pakowanie obiektywu (sigma) OK, ale taka głupia wpadka miał być obiektyw, który ostrzy od 1m a był od 1,5m - są 2 wersje

Komentarz

• underhand
                        Bywalec
                        • 2006
                        • 126

w sierpiu 2006 bralem 30D.wszystko w porzo tzn.: szybko ,towar bez wad mimo podejrzanej najnizszej wowczas ceny. smialo polecam!!!

Komentarz

• SimOn!
                          Początki nałogu
                          • 2005
                          • 371

polecam czlowieka i ja :-)
                          podpis...

Komentarz

• krzysp
                            Bywalec
                            • 2006
                            • 133

W kwietniu brałem u niego 30D. Zakup ekspresowy. 4 kwietnia miałem już sprzęt i skorzystałem z cashback canona. Pieniądze mam już na koncie. W chwili zakupu jego 30D była najtańsza na allegro. Poniewaz brałem poza aukcją (brak prowizji) dogadaliśy się co do podziału kosztów przesyłki.
                            Wcześniej prawie kupiłem u niego 17-40 ale ktoś zwinął mi go sprzed nosa. Ponieważ zależało mi na czasie, kupiłem u droższej konkurencji.
                            POLECAM
                            link do stronki mojej żonki - cena jaką zapłaciłem za zgodę na zakup 17-40 L Potem już poszło bez "szantażu": 30d i 17-40 dla niej a dla mnie 5d i 24-105. Transakcja wiązana.

Komentarz

• dj_zibi
                              Uzależniony
                              • 2007
                              • 541

Bralem u niego dwa razy z odbiorem osobistym. Pierwszym razem tamrona 28-75, testowałem ile chciałem, miałem do dyspozycji kompa, statyw. Dodatkowo testowałem 2 inne szkła, którymi byłem tez zainteresowany. Drugi raz brałem dla kolegi fuji s5600, tez bez problemów. polecam tego pana.
                              Moja strona

Komentarz

Pracuję...