Lustrzanki i obiektywy w sklepach internetowych...

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Anddaw

Lustrzanki i obiektywy w sklepach internetowych...

Witam!
    Mam pytanko do forumowiczów
    Z jakich sklepów internetowych foto korzystacie?
    Jeżeli Ktoś z Was kupował lustrzanke lub obiektyw niech wpisze opinie na temat: szybkości, obsługi i ... chyba najważniejsze- faktycznej jakości otrzymanego towaru.

P.S
    Co myślicie o sklepie techmarket? Wolalbym poznac czyjąś opinie zanim sam wydam tam "troszkę" pieniazkow

Z góry dzięki za oddzew
    Pozdrawiam
    Anddaw
  • Tomasz Golinski
    Pełne uzależnienie
    • 2004
    • 8623

Ciekawe, czy ten temat był już na forum poruszany?
    30D | 85/1.8 | 135/2 | 70-200/4 | T17-50/2.8 | 100-300/4.5-5.6 | 50/1.4 | 650 | 430EX | Sherpa 600r
    Zdjęcia - Iran, folk, jazz, wątek galeriowy

Komentarz

• gr86
      Początki nałogu
      • 2005
      • 328

jak sugeruje Tomasz Golinski, sorzystaj z opcji szukaj, napewno coś znajdziesz

ja kożystam z sklepu ProLine i właśnie czekam na przesyłke

Komentarz

• yasin
        Początki nałogu
        • 2004
        • 420

Hmm, mysle, ze Tomek dobrze wie jak uzywac szukajki, a pytanie bylo retoryczne. A wracajac do tematu, to ja korzystalem z gieldy foto na Batorego w Wawie (klub Stodola), ceny moze nie sa rewelacyjne, ale jest duzo sprzedajacych, mozna sobie pomacac sprzet. Do sklepow netowych i zakupow na odleglosc nie mam jakos zaufania, jak nie dotkne to nie kupie
        Ostatnio edytowany przez yasin; 269.

Komentarz

• miro

ja osobiście jestem fanem transit.pl - bardzo dobre ceny, sensowni ludzie.

Komentarz

• Vitez
            zło konieczne
            • 2004
            • 19804

Moj sprzet to glownie (w takiej kolejnosci, od najwiecej po najmniej) :

- Tommy_J z Allegro
            - www.sklepfotograficzny.pl
            - www.raysfoto.pl
            - www.imfoto.pl
            - www.e-oko.pl
            - www.fotoit.pl

Komentarz

• ziemna
              Bywalec
              • 2005
              • 117

Brałem gripa i 50 1.8 w www.interfoto.com.pl. Szybko, bez zastrzeżeń, można obmacać i sprawdzić w Warszawie.
              EOS 300D, EOS 300, 580EX, gripy, parę szkieł ale bez "L", + nostalgia: Zorkij, Zenit i parę szkieł M42

Komentarz

• Marfackib
                Bywalec
                • 2005
                • 169

Zamieszczone przez Anddaw
                Jeżeli Ktoś z Was kupował lustrzanke lub obiektyw niech wpisze opinie na temat: ... chyba najważniejsze- faktycznej jakości otrzymanego towaru.
                Chyba sprzedawca nie ma wpływu na jakość sprzedawanego towaru. EOS 20D u każdego jest zawsze ten sam.
                20D / 17-40 f4 L / 50 f1.4 / 70-200 f4 L

Komentarz

• Anddaw

Nie do końca... dlatego, że nie każdy sprzedawca wciska Ci na siłę aparat z 10dniowego zwrotu mówiąc, że "jeszcze nigdy nie był otwierany".

Później dajesz na prezent taki aparat, obojętnie jaki czy 20D czy 350D - Ty jesteś przekonany że to nówka, ktoś kto chociaż troszkę "kuma" przy zgrywaniu zdjęć do kompa po numerach plików zauważy, że to "nie on wykonał pierwsze zdjęcia" i może być lekki zonk

Komentarz

• Darek_b
                    Dopiero zaczyna
                    • 2005
                    • 46

Zamieszczone przez Anddaw
                    Co myślicie o sklepie techmarket? Wolalbym poznac czyjąś opinie zanim sam wydam tam "troszkę" pieniazkow
                    Z góry dzięki za oddzew
                    Pozdrawiam
                    Anddaw
                    Kiedyś kupowałem u nich 300d ,obsługa wzorowa i profesjonalna.
                    Polecam.
                    EOS 6D + 5D mkII, Samyang 14mm /2.8, Samyang 35 mm/1.4, Sigma EX 50/1.4, C 24-105/4 IS, C70-200/4 IS, MTO 11CA -1000mm, Maksutow 127/1500mm

Komentarz

Pracuję...