Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 34

Wątek: [v3n] Pierwsze wesele

Początki nałogu Awatar biodar

Domyślnie

o rany, ale stypa ! szczególnie na 05. To głównie przez "młodego" bo jakiś wyszedł zrezygnowany

jedynie 01 ma w sobie jakąś radość. Może inne fotki są weselsze

Początki nałogu Awatar piotrr
    Miasto
    Szczecin

Domyślnie

smutno, bardzo wąskie kadry , które nie bronią się. Mam nadzieję, że nie wziąłeś za to pieniędzy Każde zdjęcie w innej tonacji, to również nie jest w moim przekonaniu atut. Można by te zdjęcia obrobić inaczej, bardziej "światłoślubnie" wzorów masz w necie sporo.
    IMO jednak warto również poprawić kompozycję kadrów.

Dopiero zaczyna

Domyślnie

Czyżby B&W ze względu na przepalone fotki??? IMHO kiepskie kadry, brak obróbki o ile robisz te fotki dla siebie to ok, ale jeśli chcesz na tym zarabiać odwiedz strony kolegów po fachu

Dopiero zaczyna

Domyślnie

zdjecia za free robione w rawach obrobka u mnie niestety lezy ale z czasem moze czegos sie poducze w tej dziedzinie a z ta ciemnoscia to chyba musze przestawic sobie monitor i dzieki za opinie niestety nie mam okazji cwiczyc zebytnio reportazu weselnego gdyz nie trafiaja mi sie takie okazje a kasy nie chce brac na pewno poki co za to bo wiem ze slabo. Pozdrawiam

Moderator Awatar Bangi
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

co racja to racja, na wesele trzeba czasem trochę poczekać ja wtym roku nie byłem na żadnym może w tym przypadku zdjęcia bez obróbki byłyby lepsze, tak czy owak, nie wolno się poddawać i trzeba próbować dalej

Pełne uzależnienie Awatar GalaktycznyMuczaczo
    Miasto
    London

Domyślnie

słuchaj a weś rozjaśnij wszystki na +1 i pokaz jak to wyjdzie ;>

Uzależniony Awatar Sławek
    Miasto
    Częstochowa

Domyślnie

Obróbka leży...
    Ale z tych fotek, to wygląda że atmosfery to raczej nie było. Jedynie dziewczynka zdmuchująca świeczkę się broni.

Początki nałogu
    Miasto
    Legionowo

Domyślnie

a niektórzy jak zwykle sprowadzają wszystko do pieniędzy, zrobił jak umiała najbardziej i jeśli wziął za to pieniądze to już jego sprawa, młodzi pewnie wiedzieli kto będzie robił zdjęcia i jaki może być efekt. Czasami nawet "pro fotografowi" się coś nie uda, a jemu już nie powiecie czy brał za to pieniądze, chociaż zdjęcie wam się nie podoba.
    Co do klimatu zdjęć, może weselny klimat był jak na stypie i to widać na fotkach, przecież nie każesz się ludziom uśmiechać na siłę, ludzie się bawią to jest atmosfera radości, szczęścia i zabawy, a jak się nie bawią to jedna wielka "kupa". można nawet powiedzieć że "z g*wna bata nie ukręci" nawet najlepszy fotograf.
    kolego nie martw się, będzie kolejne wesele i będzie coraz lepiej, wystarczy ćwiczyć...
    Ostatnio edytowane przez obcy21 ; 12-08-2011 o 17:37

Pełne uzależnienie Awatar GalaktycznyMuczaczo
    Miasto
    London

Domyślnie

gdyby ci się nie spodobało to powiedz to sie usunie, ale zobacz trochę inny kontrast troche rozjaśniania i przyciemniania i można moim zdaniem uzyskać całkeim spoko efekt

Początki nałogu

Domyślnie

Hmm, wydaje mi się wątek nie był prośbą o obróbkę, zdjęcia są za ciemne ale na tym (dla mnie najlepszym) zdjęciu była panna młoda. Po tych korektach tego ostatniego nikt już tak pewien nie będzie. To już wolę oryginał...

Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów