Pokaż wyniki od 1 do 10 z 189

Wątek: Gdzie się uczyć?

Mieszany widok

Bywalec Awatar soltysh
    Miasto
    gdzieś na Śląsku

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kulek855 Zobacz posta
    Nigdy nie chodziłem do szkół fotograficznych ani nie robiłem kursów. W większości korzystałem z książek i internetu jeżeli chciałem pogłębić swoją wiedzę (oczywiści w dalszym ciągu się uczę na własną rękę)
    Jak zatem rzetelnie i przede wszystkim obiektywnie oceniasz swoje prace? Przecież wiadomo, że autor ma zawsze sentymentalne podejście do swojego dzieła. To tak jak z programistami, którzy nie mogą testować swojego kodu, bo za dobrze znają jego słabości (sorki za OT, ale to moja branża ). Tylko obca osoba, w dodatku taka, która ma dobrze opanowany warsztat foto może dać Ci cenne rady dotyczące fotografowania. Zgodzę się, że np. na naszym forum można się wiele nauczyć, jako przykład niech posłuży jeden z większych wątków dotyczących portretów (choć tutaj zgaduję, bo nie widziałem początkowych prac autora wątku), ale w tym wypadku potrzeba jest chęć kolegów z większym doświadczeniem, którzy muszą być zainteresowani tym, żeby akurat tobie pomóc. A tak idziesz na kurs, płacisz i wymagasz.
    EOS 550D / T17-50 2.8 VC / C50 1.8 / C18-55 3,5-5,6 / C430EX

Uzależniony

Domyślnie

"Ja robiłem coś w taki i taki sposób i to dawało efekty, a kiedy robiłem to tak, to nie było rezultatów." Czy Wy macie jakiś patent na uniwersalną metodę osiągnięcia sukcesu?

Pełne uzależnienie Awatar allxages

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez soltysh Zobacz posta
    To tak jak z programistami, którzy nie mogą testować swojego kodu, bo za dobrze znają jego słabości (sorki za OT, ale to moja branża ).

Sorrki za OT, ale pieprzycie głupoty panoczku ;-)

Bywalec Awatar soltysh
    Miasto
    gdzieś na Śląsku

Domyślnie

Swoje prace daje do oceny na http://www.fotoprzyroda.pl/ i oczywiście na naszym forum.
    Z tym jest - jak pisałem różnie, ale jest to równie dobre jak warsztaty, a częściej lepsze, jedyne co, to czasem trzeba troszku dłużej poczekać na ocenę swoich prac

Zazwyczaj jeżeli mi się podoba moja praca to tylko przez chwilkę. Powiem, że chciałbym jak każdy fotograf robić lepsze zdjęcia niż dotychczas.. "W miarę jedzenia apetyt rośnie"
    A to jest druga strona, o której nie pisałem . Większość z nas należy do grupy malkontentów, więc wymagamy od siebie więcej i więcej... ale akurat w tym wypadku daje to dobre rezultaty.

Cytat Zamieszczone przez allxages Zobacz posta
    Sorrki za OT, ale pieprzycie głupoty panoczku ;-)
    Rozwiń Waść, bo mnie zaciekawiłeś
    EOS 550D / T17-50 2.8 VC / C50 1.8 / C18-55 3,5-5,6 / C430EX

Pełne uzależnienie Awatar allxages

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez soltysh Zobacz posta
    Rozwiń Waść, bo mnie zaciekawiłeś
    Już dostałem 3 punkty karne, bo ponoć się obraziłem hehe

Teraz za OT dostanę pewnie kolejne więc może na PW lepiej

Początki nałogu Awatar adino
    Miasto
    Chełmża/Toruń

Domyślnie Warszawska Szkoła Reklamy

a miał ktoś styczność z tą szkołą? jakieś wrażenia, opinie??

http://szkolareklamy.pl/

Uprawnienia umieszczania postów