Strona 53 z 56 PierwszyPierwszy ... 3435152535455 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 521 do 530 z 558

Wątek: Serwis Canona E-csi Warszawa na ul. Żytniej - ceny?

Domyślnie

Wymiana monitora podglądu w 40d i czyszczenie aparatu 300zł

Pełne uzależnienie Awatar ripek

Domyślnie

350zł za wymianę palnika w 580EXII .. w poniedzialek wyslałem, dziś zrobili i odesłali. PRO!
    Canon G10, WP-DC28, :grin: 5d mkIII:grin: 5d mkI 17-40L 24LII 35L 85LII 580II

Pełne uzależnienie

Domyślnie

Oddałem aparat do czyszczenia. I matryca jest brudniejsza niż była przed czyszczeniem. 123 PLN w plecy. Panowie coś robili, bo syfy są w innych miejscach, i matówka jest wyczyszczona. Ale generalnie jest gorzej niż było. Czy to u nich normalne? Wysłałem wczoraj e-maila ze zdjęciem matrycy i do dziś nie otrzymałem odpowiedzi.

Coś już napisał Awatar majcz
    Miasto
    zaścianek na Mazurach

Domyślnie

Zmuszony byłem wysłać mojego 70-200/2,8 do naprawy. Po przeczytaniu wielu negatywnych opinii na temat CSI na Żytniej zrobiłem to z mieszanymi uczuciami. Następnego dnia po wysłaniu dostałem meila z serwisu że konieczna jest regulacja optyczna obiektywu, koszt 340 zł, z prośbą o odpowiedź czy decyduję się na taką naprawę.
    Przebolałem koszt regulacji i wysłałem odpowiedź że wyrażam zgodę na nązgodę. Od tego momentu słuch o obiektywie zaginął. Po 10 dniach zadzwoniłem do serwisu z pytaniem co z obiektywem. Bardzo miły Pan z informacji poprosił o mój numer telefonu i powiedział że za pół godziny oddzwoni i poinformuje jak postępuje naprawa. Po ustalonym czasie rzeczywiście dostałem wiadomość że obiektyw jest na stole serwisanta i że istnieją problemy z regulacją ale nie powiększą one wcześniej ustalonych kosztów naprawy.
    Dzisiaj tj. 17 dni od daty przyjęcia obiektywu przez serwis, odesłano mój obiektyw. Natychmiast przeprowadziłem próby na tablicach testowych takich samych na których zrobiłem zdjęcia przed wysłaniem obiektywu do serwisu.
    UFF! rewelacja to nie ten sam obiektyw, ostrość doskonała, kontrast jak należy i żadnych aberracji.
    Reasumując: Jakość usługi i kontakt z informacją wyśmienity, termin naprawy długi. Ale przełamałem lody i gdybym miał znowu oddać coś z mojego sprzętu do naprawy nie będę miał już takich obaw jak miesiąc temu.
    Nie taka Żytnia straszna jak ją czasem malują ;-)
    Źle się czuję jak sobie nie popstrykam www.stasiaczek.blogspot.com
    ---------------------------------------------
    Canon 7D, Tamron 10-24/3,5-4,5, Canon 50/1,8, Canon 24-105/4 IS, Canon 70-200/2,8, Sigma 120-300/2,8 IS

Dopiero zaczyna
    Miasto
    Marsa Alam

Domyślnie

hej,
    czy kupując nowe szkło i pszkę mam prawo do bezpłatnej kalibracji? jesli nie to ile kasują za to?
    400D, MZ-5N, RZ67ProII Hung!

Domyślnie

Gniazdo kart pamięci w 5D Mark II 330 zł
    Niestety gwarancja tej naprawy nie obejmuje
    Czas naprawy3 dni robocze

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Wałbrzych/Wrocław

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kagyu Zobacz posta
    hej,
    czy kupując nowe szkło i pszkę mam prawo do bezpłatnej kalibracji? jesli nie to ile kasują za to?
    Tak, robią to bezpłatnie jeżeli body i obiektyw jest na gwarancji. A w innych wypadkach to zależy od tego czy trzeba kalibrować tylko body, tylko obiektyw lub to i to. Cena za kalibrację "jednej sztuki" 130 zł.
    Moje portfolio i blog: http://www.islight.pl
    Możesz mnie także polubić: https://www.facebook.com/Fotografia.IsLight

Dopiero zaczyna
    Miasto
    Rzeszów

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jellyeater Zobacz posta
    Oddałem aparat do czyszczenia. I matryca jest brudniejsza niż była przed czyszczeniem. 123 PLN w plecy. Panowie coś robili, bo syfy są w innych miejscach, i matówka jest wyczyszczona.
    Myślałem, że tylko ja miałem taką sytuację. Po odebraniu od czyszczenia jeszcze większy syf niż przed. Nigdy więcej na Żytniej

Uzależniony Awatar xsardas
    Miasto
    Wrocław / Szczecin / Świnoujście

Domyślnie

Bo czyści się samodzielnie a nie oddaje do serwisu no ludzie ...

Bywalec
    Miasto
    Łeba/Gdańsk

Domyślnie

Wymieniał ktoś może przysłonę w 24-105 ?? Ile taka przyjemność może kosztować ??
    Z góry dzięki

Strona 53 z 56 PierwszyPierwszy ... 3435152535455 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów